Francúzsky obranca si svoj čas strávený na Camp Nou užíval, ale je šťastný, že sa mu podarilo odísť do Evertonu.

25-ročný obranca sa v tíme Barcelony v konkurencii Jordiho Albu nevedel presadiť a tak po dvoch rokoch prestúpil do Evertonu a hráva v anglickej Premier League. V rozhovore pre denník Mirror uviedol, že vedenie Barcelony prosil, aby ho predali.

"Barcelona je samozrejme najväčší klub na svete - to vie každý. Ale do Evertonu som prišiel, pretože som cítil, že je to veľmi dobrý projekt. O tomto klube som mal tak dobrý pocit, až som Barcelone povedal: 'Prosím, nechajte ma odísť do Evertonu, pretože je to pre mňa a pre moju kariéru tá najlepšia vec'. Barca ma zo začiatku nechcela predať. Ale keď mi tréner Marco Silva zavolal, mal som taký dobrý pocit. Vedel som, že som do Goodison Parku chcel prísť. Teraz som tu, chcem vyhrávať množstvo zápasov a ak to bude možné, tak aj nejakú trofej."

Digne odmietol Liverpool

"Môžem vám povedať, že som dvakrát odmietol Liverpool - pretože je to pravda. Fanúšikovia Evertonu mi na Twitteri poslali množstvo správ. Mal som tu dobrý začiatok, ale hovorím vám len pravdu. Liverpool sa o mňa prvýkrát zaujímal, keď som bol mladý chlapec a prestupoval som z Lille do PSG. Druhýkrát, keď som odišiel do Barcelony."

Messi je najlepší

"Tréning po boku najlepších hráčov ma urobil lepším - ale pre mňa je Messi najlepším na svete. Je to čistý talent. Všetko vidí skôr ako ostatní. Viete, čo chce urobiť, ale jednoducho ho nedokážete zastaviť. Uzavriete mu ľavú nohu, pôjde do pravej. Skúsite to s pravou, pôjde naľavo. Trénovali sme spolu dva roky a bolo to šialené. Takisto som hral proti nemu za Rím v Lige Majstrov. Povedzme, že to bol ťažký zápas."

zdroj: goal.com
foto: goal.com

Messiking10

18
2018-09-16 13:27:44

Vidite tento je mudry nie theo hernandez

barcelonista29

-10
2018-09-16 13:34:05

To je ten, čo ani žonglovať nevie? :D :D Snáď sa to v Sociedade naučí :D

LaBrie

4
2018-09-16 14:21:07

Videli ste to zranenie Firminha v zapase s Tottenhamom. To je sila, dufam, ze nas nieco podobme nestihne.....to su tie paprce, co sa vsade pchaju.....

myzuFCB

7
2018-09-16 14:53:00

urobil dobre, že prišiel. Snáď si konečne zahrá. U nás by zrejme len sedel.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.