Dvojica bývalých hráčov FC Barcelona v súčasnosti pôsobí v Evertone, za mužstvo však ešte nenastúpili. Ako Yerry Mina, tak aj André Gomes však nemajú ďaleko k tomu, aby sa zdravotne dali konečne do poriadku.

Yerry Mina a André Gomes v novom tíme zažívajú hororový štart. Ani jeden z hráčov za Everton neodohral ešte ani minútu. The Toffees sa bez služieb svojich posíl z Barcelony musia zaobísť aj vo víkendovom zápase s Leicestrom City. Tréner Marco Silva priznal, že obaja hráči by sa do futbalového diania mohli vrátiť po októbrovej reprezentačnej prestávke.

Silva na poslednej tlačovej konferencii povedal:

"Yerry Mina a André Gomes sú v poriadku. Gomes tento týždeň trénoval a napreduje tak ako sme dúfali. Obaja by mali byť k dispozícii na zápas proti Crystal Palace po ďalšej reprezentačnej prestávke."

Mina sa k Evertonu pripojil so zranením chodidla, ktoré utrpel ešte počas šampionátu v Rusku. Očakávalo sa však, že trénerovi bude k dispozícii oveľa skôr, no na tréningu bol nakopnutý opäť a jeho maródka sa výrazne predĺžila.  Čo sa týka Andrého Gomesa, na turné s Barcelonou v Amerike utrpel svalové zranenie a už prvotné vyšetrenia ukázali, že mimo hru bude zhruba dva mesiace. Tento čas v súčasnosti uplynul, ale Everton to v prípade Portugalčana nechce unáhliť. Preto ho do zápasu nasadí až keď bude fit na 100%.Ku Gomesovi je potrebné doplniť, že v Evertone je na ročnom hosťovaní. Mina zas na trvalý prestup.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

MSN4ever

21
2018-10-06 09:21:02

Konečne... Som zvedavý ako budú obidvaja hrať... Gomes nech sa rozohrá že ho môžme predať ďalšie leto..

MSN4ever

8
2018-10-06 09:21:40

Ďalšiu sezónu sa vráti z hosťovania aj Turan alebo sa mýlim?

stenly

14
2018-10-06 09:44:55

Pokial viem Arda ma hostovanie do konca kontraktu v Barcelone.

Federer

3
2018-10-06 17:06:15

Je mi ich ľúto. Kto športoval a avie čo sú zranenia, ten pochopí. Tupec nikdy. Ako v prípade Vidala kde píšu decká p......y

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.