Správy hovoriace o tom, že Neymarov otec je v kontakte s Barcelonou ohľadom návratu svojho syna do klubu, boli rezolútne popreté.

Barcelona odmietla správy, ktoré tvrdili, že Neymarov otec kontaktoval klub ohľadom príprav návratu syna z Paris Saint-Germain. Neymar prestúpil do PSG v auguste 2017, ale správy naznačujúce, že sa nedokázal usadiť vo francúzskom hlavnom meste, prichádzali pravidelne. 

Ernesto Valverde sa od týchto špekulácii dištancoval a hovorca klubu Josep Vives povedal v utorok na tlačovej konferenci, že žiadny telefonát medzi Neymar Sr a prezidentom klubu Josep Maria Bartomeuom sa nekonal. "V prvom rade to tak nie je, Neymar odišiel, pretože sa tak rozhodol a ďalej k tomu nemáme čo povedať," povedal Vives novinárom. "Nikdy sme nehovorili o hráčoch, ktorí majú zmluvy s inými klubmi. V čase, keď sa rozhodol opustiť Barcelonu, bolo to z jeho strany úplne legitímne rozhodnutie ."

Barca sa údajne pokúša získať útočníka počas januárového prestupového obdobia po tom, čo predala Munira El Haddadiho do Seville, zatiaľ čo finančná situácia PSG naznačuje, že by Neymar mohol predsa len odísť. Valverde na začiatku tohto mesiaca povedal, že je nepravdepodobné, aby klub podpísal hráča na trvalý prestup cez toto prestupové obdobie. Jeison Murillo sa pripojil ku klubu na hosťovanie, aby zaplátal dieru v obrane po nespočetných zraneniach.

Barcelonský záujem na prestupovom trhu by mohol byť posilnený skompletizovaním Paulinovho trvalého prestupu do Guangzhou Evergrande. Vives povedal novinárom, že čínsky klub už zaplatil 42m€, aby uzavrel transfer. "Chceli by sme verejne vysvetliť podrobnosti o tejto prospešnej operácii," dodal. "Ale nemôžeme to urobiť, pretože sme viazaní dôvernou dohodou. Dohoda je skvelá, pre hráča aj pre kluby."

zdroj: fourfourtwo.com
foto: fcbarcelona.com

messisko

-17
2019-01-17 08:55:19

Neymar vráť sa bez teba to nie je ono. :D

2sjr

20
2019-01-17 08:56:47

Aj keby kontaktoval , povedať to nemôžu . Hlavne pre naše ( nadštandardné ) vzťahy s PSG.

cruyff

4
2019-01-17 11:57:43

určite by sa niekto z klubu priznal, že lobuje za Neya...vydržat, všetko je na dobrej ceste ..diplomaticke linky pracuju..visca..

Coutinho

4
2019-01-17 13:56:35

THE RAT sa uz nikdy nevrati zabudnite.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.