Jeden z agentov Philippeho Coutinha kritizoval vedenie FC Barcelona. Kia Joorabchian v rozhovore pre RMC Sport uviedol, že Barcelona hráčovi posiela protichodné signály.

Coutinho nie je na predaj, ale je na predaj

"Pep Segura, generálny riaditeľ Barcelony, mi povedal, že Coutinho nie je na predaj. Prezident Bartomeu mi to počas predchádzajúceho týždňa zopakoval. V súvislosti s tým sme sa rozhodli, že na ponuky na prestupovom trhu nebudeme pozerať. Z rešpektu voči Barcelone sme Coutinha neponúkli iným klubom, keďže si ho chce ponechať. No ukázalo sa, že André Curry, reprezentant Barcelony v Južnej Amerike, má o záležitosti úplne iné predstavy. Trvá na tom, aby bol Coutinho začlenený do operácie návratu Neymara z PSG."

Prečo Barcelona klame?

"Coutinho nemá z iných klubov žiadnu ponuku, pretože rešpektujeme rozhodnutie Barcelony, ale tá nedrží svoje slovo. Barcelone to neumožňuje šíriť klamstvá na adresu hráča. Mala by hovoriť pravdu! Ak chce, aby Coutinho odišiel, musí to povedať. Potom spoločne s hráčom rozhodneme, čo pre neho bude najlepšie."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Vendeta

28
2019-07-14 08:31:53

Smutne.

Aj keby prišiel Neymar tak Coutinho by mal hrávať v zálohe, myslím že by si skvelo rozumeli.

Myslím ale že Neymar neni potrebný kedže máme do utoku Messiho, Griezmana, Suareza, Dembeleho a Malcoma čo je obrovský luxus. Jedine že by Dembo odišiel lebo teraz je presne ten čas kedy može svoj talent povýšiť na futbalové majstrovstvo a stať sa jedným s najlepších hráčov na svete, ak nie najlepším. Vysedávaním na lavičke sa mu to určite nepodarí

Reekwon

11
2019-07-14 09:37:47

A kam by jsme ho do té zálohy nacpali? Vzhledem k tomu, že se vůbec nemluví o tom, že Rakitić odejde tak prostě pro Coutinha v záloze není místo i když má potenciál být jeden z nejlepších záložníků. Valverde ho tam ale nedá a pokud nepřijde Neymar, uvidíš jak hned v prvním zápase nastoupí na levém křídle. To je lepší ho prodat a ví to určitě i on sám. A Dembélé se rozhodně teď nestane jedním z nejlepších hráčů na světě, naivně pak potom úplně nejlepší, na to docela dost zaostává a jeho statistiky nenapovídají tomu, že by měl být v nové sezóně lepší, než třeba Sterling, Mbappe nebo Sané.

Vendeta

17
2019-07-14 09:58:21

Prvý pol rok hral Coutinho v zálohe a po Messim to bol náš druhý najdoležitejší hráč. Určite tam je prenho miesto. Valvarde by sa mal konečne poučiť a začal využívať hráčov tam kde patria. Toto neni bilbao. Bolia ma oči ked vidím ten defenzívny štýl hry a o tej nekreatívnej zálohe v rozostavení Busquets- arthuro vidal a Rakitič ani nehovorím. V zálohe máme obrovský potencial v mladých hráčoch ako De jong, Arthur melo ,Coutinho, Puig a Alena tak prečo stále využívať tak defenzivnych záložníkov. Barcelonská zaloha bola vždy známa svojou ladnosotu a kreativnosotu, nie defennzívnou hrou.

Rakitiča mám rád ale dal nám to najlepšie a podla mna by mal odísť. Robí vela čiernej práce to je pravda ale kto bude tvoriť_? Máme arthura mela čo je pravda ale to je založník typu xavi čo dokáže perfektne pokrit loptu a poslať milimetrovu finálnu prihrávku, ale ešte potrebujeme záložníka ako bol Iniesta čo to zoberie na seba, obíde 3-4 hráčov a to je Coutinho. Preto si myslím že by mal určite ostať. Coutinho bol kupovaný ako nastupa Ineistu , nie Neymara

Vendeta

3
2019-07-14 10:02:12

A k Dembelemu. Myslím že má obrovský potencial, čo si určite všimli aj Skauti kedže ho barca kupila za tolké prachy aj ked ja som tu chcel vidieť radšej Mbappeho.

Ladislav

19
2019-07-14 08:31:55

Tak Bartomeu slovo pravda ani nezná, tak se ani nediví, že lže i Coutinhovi.

GabrielSVK

9
2019-07-14 08:36:05

Ja neviem. Coutinho väčšinou nehral na svojej typickej pozícii, ale jeho výkony boli aj tak dosť slabé. Nič v zlom, ale čakal som od neho viac bojovnosti. Možno keď bude v zálohe, tak mu to pôjde lepšie, ale aj keď bol občas v zálohe, tak tie výkony neboli najlepšie. O behaní a bojovnosti ani nehovorím. Chápem, že je na neho vytváraný obrovský tlak, ale hral dostatočne dlho,l a výkony jednoducho neboli presvedčivé. A určite aj keď je to záložník, by som ho nenazval ako náhradu za Iniestu. Nič v zlom, ale od Iniestu má chlapec veľmi ďaleko.

NAMOR3101

23
2019-07-14 08:43:29

Ja bych se na celyho Neymara vysr*l !!! Messi,Grezmann a Dembele plus Suarez v zaloze Cou, co vic by chteli? At se to tim Neymarem vsechno nepokazi...

Tomaga

11
2019-07-14 08:49:09

Presne tak, netreba nám ho... A za tie peniaze ktorých nieje hodný už vôbec...kde by hral???

Tom91

23
2019-07-14 09:12:14

Tak ti hráči se musí cítit luxusně když ví že by je vedení nejradši poslalo do Francie za Neymara. Ti musí být v takové psychické pohodě až jim závidím. "Víš Philipe, raději bychom Neymara ale nějak to neklaplo tak prej můžeš zůstat no..."

GabrielSVK

-1
2019-07-14 11:08:06

Keby podal lepšie výkony, tak na tom zozname nie je. Coutinho hral proste slabo. To je fakt. A Rakitič je už druhú sezónu jalový. Nechápem, ako mohol hrať stále v základe, lebo podľa výkonov si základ nezaslúžil. Treba si dať dole ružové okuliare a čeliť realite. Snáď bude v budúcej sezóne základ v zálohe De Jong a Arthur, lebo sú mladí a potrebujú minúty. A útok Messi, Griezmann, Dembelé alebo Suarez.

GabrielSVK

3
2019-07-14 11:08:15

Či Malcom

Adamito

7
2019-07-14 12:14:24

Pro všechny by bylo nejlepší konec Valverdeho, kdyby Coutinho vydržel do příští sezóny až skončí bylo by to fajn. Verim ze v záloze bude hrat jinak.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.