Tréner Atlética Madrid Diego Simeone bol hosťom programu "El Larguero", ktorý vysiela rozhlasová stanica Cadena SER. V rozhovore nechýbali témy súvisiace s katalánskou Barcelonou.

Griezmann

"S Griezmannom som sa videl pred nejakými dvoma dňami. Máme medzi sebou veľmi dobrý vzťah. Je spokojný. Teraz hrá v klube, v ktorom chcel hrať. Je zrejmé, že ak hráč cíti, že musí byť na určitom mieste, tak to tak musí byť. Má talent a v Barcelone sa mu bude dariť. Je to dobrý a skromný chalan. Nájde si miesto v novom tíme v závislosti od toho, ako rýchlo mu ostatní umožnia stať sa jeho súčasťou."

Griezmann s Messim na trávniku?

"Griezmann toho veľa nenahovorí a do tímu sa netlačí. Včlení sa postupne, vo svojom rytme, pokojne. Je to veselý chalan a nepochybujem, že všetko pôde dobre. Či sa s Messim zohrá na trávniku? To je už Valverdeho problém, ja mám vlastné starosti. Nepochybujem, že tí, ktorí hrajú dobre, vždy dobre vychádzajú. Bol by som šťastný, ak by som mal oboch vo svojom tíme. Obaja strieľajú góly a to je v dnešnom futbale čoraz dôležitejšie."

Hodnotenie kádra FC Barcelona

"Barcelona má najlepší káder z celej Primera Division. Jej tím je najkompletnejší zo všetkých. Má štyroch neuveriteľných záložníkov. Je tam Busquets, Arthur, De Jong aj Rakitič... Áno, Rakitič! Povedal, že sa nechce len prechádzať po pláži... Rakitič vyhral všetko a nehrá... Mňa to však neprekvapuje, pretože futbal je veľmi dynamický. Tréneri hľadajú to, čo je pre mužstvo najlepšie."

zdroj: El Larguero
foto: facebook

bulldozer

-31
2019-10-11 18:28:18

Kludne mozes i do Atletica Ivanko. Aj servirka bude mat radost.

Akasek

21
2019-10-12 01:39:37

Velice rychle nekteri zapominaji, co pro Barcelonu udelal a jak dlouho spolehlive hral. Nerikam, ze bych ho stavel do zakladu, taky jsem byl pro jeho odchod, ale zaslouzil by si trochu uznani a hezke rozlouceni za to vsechno a ne, aby se k nemu “fanousci” jako ty chovali jak hovada...

bulldozer

-2
2019-10-12 10:12:57

Ja mu prajem len to najlepsie a v Atleticu by mu bolo lepsie. Pravdou vsak je ze Ivan nevie kedy odist, uz mal ist spolu s Iniestom, uz vtedy mu to vobec neslo a podrzal ho tu len Valverde.

Malloy

12
2019-10-11 19:15:35

Jeho by som chcel vidieť trénovať barcu ako by to cele zmenezoval a rozostavil

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.