Antoine Griezmann, autor úvodního gólu v zápase proti Leganés, taktéž poskytl pro média interview.

Pozice na hřišti

„Jsem zvyklý na hru uprostřed. Vím, jak se mám pohybovat a mám víc svobody. Jsem v tomto týmu především proto, abych mu pomohl.”

Barça nepřivede nového útočníka

„Pokud bude tým potřebovat, abych hrál na pozici středového útočníka, pak je to skvělé. Jestli mám hrát na levém křídle, zahraju klidně i tam. Mým jediným cílem je být týmu užitečný.”

Setiénova strategie

„Snažíme se naučit způsob hry, který po nás trenér chce. Jedná se o jinou koncepci, než kterou jsme hrávali dříve. Chceme zápasy vyhrávat. Stále jsou ještě někdy jisté aspekty, které musíme vylepšit. Jsme ale na správné cestě.”

Kobe Bryant

„Ještě stále jsem v šoku. Dneska jsem ale chtěl uctít jeho památku vlastním způsobem.” (Griezmann na utkání přišel v dresu Kobeho Bryanta, pozn. red.).

zdroj: fcbarca.com, twitter.com (účet FCBarcelona)
foto: fcbarcelona.com

Revive

top komentár
79
2020-01-30 22:14:09

V podstate náhradu za Suareza máme, len bola zle využívaná. Griezmann bol v prvom polčase najlepší, výborný pohyb, kombinácie, no proste top výkon. On na hrot patrí. Síce to nie je typický target man ako Luisito ale Griezi má zase prednosti inde.

mikimi122

top komentár
48
2020-01-30 22:33:07

Okrem Messiho lepšieho strelca nemáme a ani teraz nezoženieme. Keďže Messi musí tvoriť hru, tak na hrot nám ostáva jediná možnosť a to Griezmann. Už sa neviem dočkať na Demba. U neho verím, že bude hrať pod Setienom oveľa lepšie ako pod Valverdem a že sa hlavne nezraní po pár zápasov a vydrží aspoň do leta aj dlhšie.

Slavomir

25
2020-01-31 05:34:04

Griezmann nestrati tolko lahkych lopt ako Suarez,je dobry do kombinacie a ked sa este vrati Drmbele na kridlo namiesto Fatiho tak to bude skvely utok a silna urcite stupne(povedzme si na rovinu...myslim a vidim,ze Ansu este na to nema.Sice nehra zle,ale ani nevytrca.Osprvedlnuje ho este jeho detskost,on bude skvely o 2-3sezony ak vydrzi v Barcelone a neskonci niekde na hostovani ako vacsina mladikov)

Milan87

10
2020-01-31 06:04:03

Ten fati ale nebude tak skromný ako Messi, vidno na ňom že mu ten humbuk trošku stupol do hlavy.

emiliano

12
2020-01-31 07:49:06

Nemáme inú možnosť, ako dať Griezmana na hrot. Ale, neviem, ako vy, ale ja som z neho sklamaný, veď ašpiroval na zlatú loptu. Predtým som ho nesledoval dôsledne a nevšimol som si jeho hendikep - on má problém viesť loptu, zavadzia mu, nevie kľučku a všetko ihneď odovzdá na jeden dotyk (čo nedávno priznal). Od 16-ky súpera vráti loptu späť stopérovi alebo ju ihneď narážačkou dáva do vnútra, hoci tam nik nie je, nepodrží ju. Kde sú vlastne jeho prednosti ? Streľba z jednej, rýchlosť a bránenie - vracia sa. Ale to je málo za tie obrovské peniaze. Ako je možné, že hráč tak vysoko cenený nevie kľučku 1na1 ? Urobil si meno za repre, kde sa pohyboval v strede a priťukával lopty a zasa sme išli po mene, nie po potrebnosti. To už Luis občas urobí hráča a nebudem ani hovoriť o Etoovi.

LaBrie

8
2020-01-31 08:12:00

Tak kupme Etooa ... :DDDDDDDDD

dankos

16
2020-01-31 08:43:51

V čem u nás Griezmann vyniká je podle mě zakončení a náběhy za obranu. Což je nám určitě třeba. Každopádně není to typ hráče,kterej by to sám prosóloval po levým křídle. Proto by tam taky neměl hrát a doufám, že se teď ukáže, že je mnohem platnější uprostřed.

vondeylen

13
2020-01-31 09:23:57

bodaj tak hrali aj vonku...držme palce

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.