Pandémia koronavírusu ochromila celý svet, čo sa týka aj mnohých športových udalostí. Stále však existujú možnosti, ako sa môžete v tipérskom svete zabaviť.

Elektronické športy sa v poslednej dobe tešia stále čoraz väčšej obľube. Prostredníctvom tejto formy zápasenia si profesionálni hráči merajú svoje schopnosti v rôznych ligách a turnajoch. Medzi populárne hry patrí Counter Strike Global Offensive, DotA, FIFA, League of Legends a mnoho ďalších. Natipujte si na ešporty a získajte 15 EUR na prvé stávky.

Vyskúšajte až 46 online hier v Tipsport Kasíne!

Momentálna situácia prináša viaceré obmedzenia ponúk na tipovanie, ale aj napriek tomu je stále k dispozícii Tipsport Kasíno. V ňom si môžu klienti vyskúšať až 46 online hier a rovnako tak môžu získať vstupný bonus až 1000 EUR! Zabavte sa v pestrej ponuke hier a preverte si svoje šťastie.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Ukážte sa v nej aj vy!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: tipsport.sk

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.