Bora Milutinović viedol 5 rôznych reprezentácií na piatich rôznych Majstrovstvách sveta. V nedávnom rozhovore vyhlásil, že "šampionát v Katare bude pre Messiho ideálny".

"Éra Messiho a éra Maradonu je rozdielna. Obaja sú výnimoční. Všetci hovoria o Diegovi, ale Leo nastrieľal tak veľa gólov. Maradona mal po svojom boku skvelých hráčov, od brankára až po Valdana. Teraz však nie som presvedčený o úrovni niektorých argentínskych hráčov. Je to dôležité. Mužstvo to nie je len jeden hráč, ale celý káder," uviedol.

"Reprezentácia Argentíny z roku 1978 bola výnimočná, ale najväčší dojem na mňa urobilo mužstvo Carlosa Bilarda z roku 1986, pretože získalo titul mimo svojej krajiny a tím bol ovplyvnený tak talentovaným futbalistom ako Diego Maradona," dodal.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-06-08 13:52:31
No a na to v Argentíne zabúdajú. Ani Messi nedokáže sám vyhrať celé MS. Útok na čele s Lautarom, Aguerom a Messim by mohol stačiť, záloha s Lo Celsom, Paredesom, De Paulom tiež. Ešte začleniť Dybalu, aby si zahral viac ako minulé MS a bol užitočnejší. Najväčší problém bude s obranou a nad tým budú musieť zapracovať a ak sa im to podarí, tak majú šancu tie MS vyhrať v čo aj dúfam. Ešte majú 2 a pol roka, ak sa nemýlim, takže času ešte je.
2020-06-08 14:00:57
Najvacsi problem argentiny je ich skorumpovany zvaz ktory vyberal za trenerov neschopnych pajacov. Mat moznost povolat hracov ako Tevez, Aguero, prisom prvy menovany ani nedostal pozvanu na MS a druhy ho presedel cele na lavicke, to je sila. Teraz detto s Dybalom. A chudak Messi si to potom cele zlizol od novinarov a fanusikov.

Skoda ze posledne roky sa mu to iste deje aj v klube...