Christo Stoičkov v rozhovore pre rádio FM Late komentoval možný príchod Lautara Martíneza do Barcelony, bránil Antoine Griezmanna a poukázal na údajný konflikt medzi Leom Messim a Pepom Guardiolom.

Lautaro Martínez

"Mám ho veľmi rád. Ako útočníkovi sa mi takýto ofenzívni hráči páčia. Je veľmi pohyblivý a tvrdo pracuje pre mužstvo. Nikdy nestojí na mieste a to je dôležitejšie, než strieľanie gólov. Pokiaľ príde do Barcelony, môže sa stať rovnako významným útočníkom ako Batistuta. Bude tam mať najlepšieho učiteľa na svete, čiže Luisa Suareza. Obaja sú pohyblivými hráčmi. Samozrejme, že môžu hrať spolu na trávniku, spolu s Messim."

Antoine Griezmann

"Tvrdo pracuje pre mužstvo a to je kľúčové. Veľmi mu verím, nezaplatili za neho 120 miliónov eur len tak. Má však len 20 kontaktov s loptou za zápas."

Leo Messi

"Poznám Messiho od jeho debutu a nezmenil sa. Nemožno ho porovnávať s nikým, pretože je jedinečný. Je to skvelý priateľ a toto je najdôležitejšia vec."

Vzťahy Guardiolu s Messim

"Nechápem, ako môže niekto hovoriť také nezmysly, že Guardiola odišiel od Messiho. Je to úplne nepravdivé. Ak by v šatni boli problémy, nevyhrali by 20 titulov. Vždy sa hľadajú kontroverzie, ale toto je klamstvo."

Konflikt Rijkaarda s Ronaldinhom

"Nikto nebol v šatni, aby vedel, či medzi nimi boli nejaké problémy. V kontexte tak veľkého klubu sa vymýšľajú tieto veci. Bol som v klube a nič sa nedialo."

Gerardo Martino

"S Tata Martinom som hovoril neraz. Myslím si, že jeho osobnosť nezodpovedala tlači. Vždy sa hľadalo niečo, aby ho bolo možné kritizovať, že pil kávu, že bol tam a nie tam, neustále. V šatni bol skvelou osobou. Bol pokorný a čestný, možno práve na tom veľa stratil. Nie je možné, aby mal veľký problém, všetci jeho zverenci o ňom hovoria skvelé veci."

Rasizmus

"Hral som s hráčmi rôznych krajín a kultúr. Na trávniku sme si všetci rovní a existuje 100 000 rôznych ľudí, ktorí prichádzajú podporiť mužstvo. Ako športovcovi sa mi nepáči to, čo sa stalo."

zdroj: FM Late, Mundo Deportivo
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-06-18 10:38:20
stačí Lautara porovnať len s Braitwaithom a nemáme sa o čom baviť. neverím, že prachy ktoré za neho vyhodíme padnú na úrodnu pôdu..bude to šedý priemer a dopadne, ako Grizy alebo Coutino..keby som nečítal, že máme o neho záujem, tak ani neviem, že kto to je....visca..
2020-06-18 13:28:10
na jednú vec som si spomenul z minulosti, keď FCB hrala s Púchovom a vyhral Puchov 1:0 gólom M.Jambora, podobne to iste, čo spomenul Christo, v kabíne FCB bolo pred zápasom a už aj pred odletom na SK velmi dusno a hlavnou osobou mal byť Ronaldíňo vs tréner a to bol pravý dôvod prehry FCB ... prečo ?? to vedia len oni dvaja...visca..