Španielske médiá dnes informujú u udalosti, ktorá sa stala počas prestávky na občerstvenie v zápase Barcelony na pôde Celty Vigo. Celú situáciu zachytili kamery televízie Movistar. Novinári píšu o tom, že Leo Messi odignoroval Edera Sarabiu, keď sa mu asistent trénera snažil povedať nejaké usmernenia k zápasu. Aj tieto zábery majú poukazovať na nie najlepšie vzťahy hráčov s trénerským štábom.

Madridský denník Marca informoval, že Quique Setién už stratil dôveru hráčov a ich vzájomné vzťahy nie sú najlepšie. Pri príležitosti zápasu s Celtou Vigo došlo k napätým diskusiám, počas ktorých hráči spochybňovali pracovné metódy a rozhodnutia trénera. Madridský denník dnes informoval dokonca na rozkole v Barcelone priamo na svojej titulke a v jednom z článkov poukázal na zábery, ktoré zachytila televízia Movistar počas jeden z prestávok na občerstvenie v zápase s Celtou Vigo. Na záberoch je vidieť ako Eder Sarabia smeruje za Messim, aby mu niečo povedal. Argentínčan sa však otočí iným smerom a odíde. Pritom niečo aj povedal, novinári to však doteraz nevedeli odčítať z pier.

Marca uviedla, že Messiho postoj prekvapil Sarabiu, ale neustúpil a pokúsil sa Messimu niečo povedať po chvíli, keď prišiel odložiť fľašu s vodou. Médiá však poukazujú na to, že Messi opätovne nevenoval Sarabiovi pozornosť, pričom asistent trénera už vyzeral zlomene. Aj to má poukazovať na zhoršujúce sa vzťahy medzi hráčmi a trénerským štábom. Madridský denník AS doplnil, že podobne ako Messi sa zachovali aj Luis Suarez a Ivan Rakitić. Marca píše aj o tom, že Movistar zaregistroval hnev Luisa Suareza smerovaný na Sarabiu v čase, keď Uruguajčan už nebol na trávniku.

zdroj: Movistar, Marca, AS
foto: youtube.com

Diskusia

35 komentáre
2020-06-29 10:11:27
Nemam slov. Akoze ked pisu taketo senzacie vzdy sa na to pozeram s nadhladom, ale teraz to cele vyzera zle (nie len tato situacia). Cele fungovanie klubu vyzera zvonku ako chaos a tak to zrejme aj v skutocnosti bude. Ak by to bolo v poriadku, tak by mnohe situacie vyzerali uplne inak. A konkretne tato situacia - sice neviem, o co tam ide medzi nimi, ale takto by to vyzerat nemalo. Omnoho viac sa mi paci obrazok timu v kruhu, ako trener zanietene dava pokyny a hraci su odhodlani naplnit ich do bodky. A uz neverim ani o reciach, aka je satna Barcy uzasna, aki su vsetci mili. Pretoze je to skor dost poskupinkovane a ti, ktori si o sebe myslia ze su doleziti, sa tak aj spravaju...
2020-06-29 10:13:10
Jestli není náhodou největší problém Messi, tohle by si kapitán neměl dovolit. Asistent trenéra je pořád jeho nadřízený. Kapitán má jít příkladem, a ne předvádět tohle. Může si klidně myslet něco o prdeli, ale měl by se aspoň tvářit, že Sarabiu poslouchá. Jak se k tomu asi postaví ostatní hráči, když několikanásobný držitel zlatého míče takhle ignoruje pokyny? Vyserou se na to všichni a pak to vypadá jak to vypadá. Messi je skvělý fotbalista, ale mám pocit, že strašně špatný kapitán. Puyola na něj!