Katalánsky klub po skončení prebiehajúcej sezóny posilnia dvaja talentovaní hráči - Francisco Trincão a Pedri. Zatiaľ nie je jasné, aké rozhodnutie prijme Barcelona týkajúce sa budúcnosti oboch hráčov, no katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že mladíci zostanú na Camp Nou.

Trincão patrí medzi objavy prebiehajúcej sezóny v Portugalsku a v drese Bragy strelil vo všetkých súťažiach už 9 gólov a prihral na ďalších 11. 20-ročný futbalista začal hrať mimoriadne dobre najmä po oznámení svojho odchodu do Barcelony, takže sa môže ukázať, že 30 miliónová investícia do mladého hráča sa skutočne veľmi vyplatí. Podľa niektorých zdrojov totiž krátko po oznámení prestupu do Barcelony mali iné kluby záujem kúpiť hráča už za 45 miliónov eur. Hodnota Portugalčana pritom rastie s každými strelenými gólmi a asistenciami.

Mundo Deportivo informuje, že Barcelona nemá v úmysle predať hráča a ani ho poslať na hosťovanie. Samozrejme, počas leta bude nútená predať niekoľkých hráčov a denník očakáva, že do augusta klub opustí až 7-8 členov prvého tímu. Barcelona v každom prípade nepochybuje o talente 20-ročného krídelníka a ponechá si ho na Camp Nou. Záujem o jeho služby je pritom enormný predovšetkým v Anglicku. Trincãa teraz čaká boj o miesto v zostave Blaugranas.

Katalánsky denník ďalej informuje, že Barcelona si chce v kádri ponechať aj Pedriho. 17-ročný mladík začať žiariť v Segunda Division a podľa informácií denníka má Barcelona za Pedriho ponuky aj od klubov z Primera Division. Katalánci ho nemajú v pláne predať ani poslať a hosťovanie. Pedri sa má pripojiť k prvému tímu, aby hral a rozvíjal sa s najlepšími.

Na to, aby mali obaja hráči dostatok minúta a mohli sa naďalej rozvíjať, Barcelona musí od základu reorganizovať mužstvo. Okrem Lea Messiho, Suareza a Griezmanna má Setién v ofenzíve k dispozícii aj Braithwaitea, Ansu Fatiho a Dembélého a stále nie je jasné, čo bude s Rafinhom či Coutinhom.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
Marian Premium
2020-07-07 07:49:14
Predaj Trincaa a Pedriho teraz nehrozí. Až o rok, keď Bartovi nebude sedieť účtovná uzávierka :-)
2020-07-07 08:30:58
To som velmi zvedavy, ci klub opusti 7-8 hracov prveho timu ....