Arthur Melo publikoval na svojom účte na Instagrame fotografiu, na ktorej robí koníčky s loptou a k fotke pripojil zaujímavý popis. Stredopoliar Barcelony neuviedol, komu bol tento odkaz smerovaný, ale z kontextu posledných týždňov je zrejmé, že ide o Setiéna a/alebo Barcelonu.

"Vášeň, ktorú mi nikdy nevezmete," napísal Arthur v popise k zverejnenej fotografii. Arthur je hráčom Barcelony už len na papieri, pretože Juventus ho kúpil 29. júna za 72 miliónov eur + 10 miliónov eur na bonusoch, keďže Barcelona si potrebovala vyrovnať účtovníctvo. Brazílčan sa odvtedy do zápasu Barcelony pod vedením Setiéna ani nepozrel.

Posledný zápas, ktorý Arthur odohral za Barcelonu, sa konal 2 dni pred oficiálnym zverejnením prestupu. Brazílčan od trénera dostal 4 minúty v koncovke. Odvtedy sa na trávniku neobjavil. Na druhej strane sa mu dostalo mediálnej pozornosti, keď počas zápasu s Osasunou sa na tribúne viditeľne nudil. Katalánci prehrali 2:1.

Je zrejmé, že Arthur nechcel opustiť Barcelonu a bol to práve klub, ktorý ho donútil k odchodu. Preto je pochopiteľné, že mladý záložník to v posledných týždňoch na Camp Nou nemá jednoduché a odkaz na Instagrame to len potvrdzuje.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

4 komentáre
2020-07-23 14:13:00
Tak si sa nemal nechať predať z klubu! Mal si platnú zmluvu a na tie podmienky Bartomea a spol. si nemal kývnuť. Teraz si pravdepodobne uškodil sebe, ale hlavne aj samotnej Barce, ktorá získala dedka Pjaniča, ktorý je už za zenitom a max. vyrovnala sprostý rozpočet. Keby sme neutratili toľko miliónov na Coutinha a Griezmanna, tak by sme v tejto situácii neskončili. Prečo tí somári nepredávajú Griezmanna? Ten by sa mal predať! Na žiaden post nepasuje.
2020-07-23 17:13:08
Bol nadejou,ale spravanie kondicka,zranenia spravili svoje,stal sa z neho polcasovy hrac,zial bez perspektivy a fajn ze uvolnil miesto dalsim nadejam...