Médiá priniesli informáciu o tom, že Luis Suarez má ponuku na odchod do americkej MLS. 33-ročný Uruguajčan patrí medzi elitných svetových útočníkov, no pomaly vstupuje do záverečnej fázy svojej úspešnej kariéry a súťaž nižšej kvality v Amerike je presne miesto, kam by jeho kroky mohli viesť.

Nicolas Lodeiro, blízky priateľ Luisa Suarez ešte v novembri uviedol: "Chce odísť do MLS. Vždy sa ma pýta na túto ligu. Jeho snom bolo hrať za FC Barcelona. Hrá na vysokej úrovni a cíti sa tam pohodlne. Skôr či neskôr príde do MLS. Teda, dúfajme. Tá liga sa mu páči. Vždy sa ma na ňu pýta. Dúfam, že by si mohol zahrať za Seattle Sounders, aj keď by to mohlo byť zložitejšie," uviedol hráč Seattle Sounders.

Katalánsky denník Mundo Deportivo v súvislosti s týmto uviedol, že Suarez má na stole ponuky z MLS. Jedna z nich pochádza z Miami, ktorému sa nedarí a potrebuje práve niekoho ako Suarez, aby mužstvo potiahol správnym smerom. V každom prípade si Amerika na Suareza bude musieť ešte nejaký ten čas počkať. Katalánska rozhlasová stanica RAC1 informuje, že ak Suarez v nasledujúcej sezóne odohrá aspoň 60% zápasov, zmluva mu bude automaticky predlžená o jeden ďalší rok.

zdroj: forbes.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2020-07-30 07:56:18
LUIS ďakujeme za všetko čo si pre nás urobil. Je toho veľmi veľa. Ale je čas odísť
Revive Premium
2020-07-30 08:09:51
Luis na toto neprikyvne, tu v Barce má veľký plat a navyše v zmluve má klauzulu, podľa ktorej keď odohrá tuším 60% celkovej minutáže v sezóne, tak sa mu kontrakt o rok predĺži. Takže 2 roky minimálne tu Luis s určitosťou bude.