Sadio Mane je po Alexovi Tellesovi ďalším hráčom, ktorý bol ponúknutý Barcelone. Krídelník by mal záujem prestúpiť na Camp Nou v prípade, ak mužstvo opustí Leo Messi. Informuje katalánsky denník Sport.

Možný odchod Lionela Messiho z Barcelony sa postaral na prestupovom trhu o poriadny prievan. Messi spôsobil dokonca väčší rozruch ako Neymar počas svojho odchodu do PSG. Barcelona je síce rozhodnutá udržať svojho kapitána v tíme, ale šance nie sú veľké. V prípade ak skutočne odíde, médiá informujú, že záujem posilniť Blaugranas má Sadio Mane z Liverpoolu.

Ak Messi Barcelonu skutočne opustí, Katalánci budú potrebovať iného špičkového útočníka. Mane patrí v tíme Jürgena Kloppa medzi kľúčových hráčov a pod Ronaldom Koemanom už hrával ešte počas svojho pôsobenia v Southhamptone.

Pred nejakým časom sa pokúšal prestúpiť do Realu Madrid, prebiehali aj rokovania, ale Liverpool ho odmietol pustiť. Problémom je v každom prípade cena, pretože tá by sa pohybovala na úrovni 120 miliónov eur. Maneho prednosti na trávniku by Katalánci v každom prípade vedeli zužitkovať. Charakterizuje ho skvelé zrýchlenie, pred bránkou súpera predstavuje veľké nebezpečenstvo a dokáže hrať na ľavom krídle či ako falošná deviatka.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
2020-08-28 09:11:16
Toho by som bral všetkými 10, presne hráč, ktorého potrebujeme. Gólové krídlo s perfektnou technikou, rychly, fyzicky zdatny, hra z lavej strany...za mna lepši ako Neymar.
2020-08-28 09:13:59
Vyměnit ho za Griezmanna! + ňáký ten doplatek z naší strany. Ale reálné šance tomu nedávám. :D