Vedenie katalánskeho klubu hľadá možnosti ako kúpiť Lautara Martíneza ešte počas tohto prestupového obdobia. Barcelona si však nevie rady a preto požiadala o pomoc slávneho agenta Jorgeho Mendesa.

Barcelone sa do dnešného dňa stále nepodarilo dotiahnuť prestup Lautara Martíneza do úspešného konca. Inter do istého obdobie trval na tom, že hráča pustí len po vyplatení 111-miliónovej odstupnej klauzuly a po uplynutí platnosti tejto klauzuly Taliani nechcú o odchode hráča ani počuť.

Corriere dello Sport tvrdí, že Barcelona požiadala o asistenciu Jorgeho Mendesa pri snahe získať tohto hráča do svojich radov. Úlohou Mendesa je predať niektorých hráčov Blaugranas a navýšiť tak zdroje klubu, ktoré následne vie presunúť práve na transfer Argentínca. Medzičasom sa ako možnosť ponížiť cenu Lautara javí odchod Juniora Firpa opačným smerom, keďže ľavý bek nie je v plánoch Ronalda Koemana.

Lautaro sa chce pripojiť k Barcelone a jeho zástupcovia robia všetko preto, aby sa tak stalo, ale v nasledujúcich dňoch sa majú stretnúť aj s predstaviteľmi Interu, ktorí chcú prejednať podmienky predĺženia kontraktu.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-09-14 11:00:03
Ten hrac ma hodnotu max 50 mega. Kazde euro navyse by mal potkan barto dat z vlastneho vrecka
2020-09-14 11:57:41
´´Úlohou Mendesa je predať niektorých hráčov Blaugranas a navýšiť tak zdroje klubu, ktoré následne vie presunúť práve na transfer Argentínca´´ Akých niektorých??? Za Vidala, Rakitiča, Suareza a možno ešte Umtitiho budeme brať len drobné ak aj, tak potom koho? Semeda, Todiba? Tích nám ale treba. Nám práveže netrebalo a stále netreba toho Griezmanna za ktorého utratili 120 M, nehovoriac o tohtoročnom Pjaničovi. Keby sa nekupoval Griezmann, tak teraz by aj peňazí bolo. Takýmto prístupom len zalepia jednu dieru a ďalšie dve sa odlepia a niekedy nezalepia ani tu jednu dieru, lebo kúpia hráča, ktorý nemá miesto v tíme. Týchto blbcov v ich remesle len ťažko niekto niekedy tromfne.