Memphis Depay, útočník Olympique Lyon, sa stane hráčom FC Barcelona. Katalánci za transfer zaplatia 25 miliónov eur + 5 miliónov eur na bonusoch. Informáciu prináša holandský denník De Telegraaf.

Médiá už dlhodobejšie píšu o tom, že Lautaro Martínez podľa všetkého zostane v Interi Miláno a Depay bol záložným plánom katalánskeho tímu. Holandský denník De Telegraaf teraz uviedol, že Barcelona sa s hráčom aj s Lyonom dohodla na podmienkach prestupu. Denník napísal: "Memphis bude hrať po boku Lea Messiho."

Na tento transfer tlačil nový tréner FC Barcelona, ktorý Depaya pozná zo svojho pôsobenia pri holandskom národnom tíme. Práve tento faktor podľa informácií holandských médií rozhodol o tom, že Depay sa počas tohto prestupového obdobia presťahuje na Camp Nou.

Gerard Romero, novinár katalánskeho rádia RAC1, ktorý má veľmi dobré zdroje z prostredia katalánskeho klubu, v každom prípade uviedol, že Depay stále zostáva prestupovým cieľom klubu, ale záležitosť ešte nebola uzatvorená. Barcelona musí najprv predať hráčov, aby mohla niekoho kúpiť.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

15 komentáre
2020-09-15 10:40:19
Těším se na něj,ale prvně by měl odejít Suárez...nechci, aby to dopadlo tak že tu zůstane a nebude mít místo ani jako náhradník a celou sezónu by odseděl :/
2020-09-15 10:47:39
Nech zoberie so sebou aj Dembeleho.