Ronald Koeman poskytol rozhovor pre televíziu FOX Sports, v ktorom sa vyjadril k možnému príchodu Memphisa Depaya na Camp Nou a k prestavbe kádra na sezónu 2020/2021.

"Aby k nám Depay prestúpil, najprv musíme niekoho predať. Teraz pracujeme s ohľadom na novú sezónu. Mám podozrenie, že pripravovať sa budeme so skupinou hráčov, ktorú máme teraz," uviedol tréner Barcelony, ktorý nie je optimista, čo sa týka príchodu nových posíl na Camp Nou, keď naznačil, že káder Barcelony sa do novej sezóny už meniť nebude.

Slová trénera Barcelony v podstate potvrdil aj Jean-Míchel Aulas, prezident Olympique Lyon, ktorý na Twitteri napísal: "Prezident Barcelony mi v nedeľu povedal, že Barcelona veľmi trpí z dôvodu krízy súvisiacej s Covidom a nie je schopná predložiť ponuku za Memphisa Depaya."

Koeman v rozhovore pre FOX Sport komentoval aj spor Messiho s Bartomeuom, ale od tejto záležitosti sa rázne dištancoval: "Bol to predovšetkým konflikt medzi Messim a klubom. Neskôr som s Messim hovoril a budeme pokračovať v našej spolupráci ako obvykle," poznamenal nový tréner Blaugranas.

zdroj: FOX Sports, Marca, Mundo Deportivo, Sport
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

11 komentáre
2020-09-16 08:58:22
Přestavba týmu dokončena!! To je teda pecka. Díky Barto za další rok hnusu. Jestli ti to Koeman nezachrání, tak tě musí někdo zastřelit, protože to už není fakt normální!!!
2020-09-16 08:59:34
COVID se Bartovi náramně hodí do výmluv ohledně špatné finanční situace. Zadrbal s Abidalem stovky milion eur, všichni víme na co. Messiho prodat nechtěl, Griezmanna tu drží jen kvůli své blbosti.