Katalánci dnes prehrali v Granadou a výrazne si skomplikovali cestu za ziskom titulu. Čo nám stretnutie ukázalo?

Najlepšie: V prvom polčase boli momenty

V prvom polčase nič nepoukazovalo na to, že Barcelona môže tento zápas remizovať, či nebodaj prehrať. Busquets posielal fantastické lopty, Messi výborne spolupracoval s Griezmannom a obrancovia bez problémov gumovali všetky ofenzívne náznaky súpera. Leo Messi poslal mužstvo do vedenia a videli sme aj niekoľko ďalších šancí na navýšenie náskoku. Mohli sme však lamentovať nad nepresnosťou niektorých prihrávok alebo ďalšími zahodenými šancami. Pred druhým polčasom však panovala pozitívna nálada.

Najhoršie: Chyby, ktoré môžu stáť titul

Barcelona po prestávke začala hrať uvoľnenejšie a už sme nevideli toľko šancí. Zápas však otočili individuálne chyby... mnohých hráčov. Najprv Mingueza nedokázal spracovať prihrávku a v tej istej akcii dieru do sveta neurobili ani Roberto a Ter Stegen. Druhý gól vyplynul z pasívneho bránenia Sergiho Roberta. To stačilo na to, aby Granada z ničoho strelila dva góly, pričom väčšinu zápasu len bránila a sotva sa dostala cez stredovú čiaru. Bohužiaľ, takéto zápasy prehrávajú titul.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

20 komentáre
2021-04-29 21:32:34
Najlepšie : Nič
Najhoršie : Roberto
2021-04-29 21:35:11
Barcelonská solidarita s Robertem nema mého pochopení. Možná zaujatý názor, ale od doby co se uzdravil a začal ho tam cpát, tak pomalu ale jistě šla pravá strana totálně do kytek. Monotónost, nudnost, žádný moment překvapení. Čím si do prdele Roberto vysloužil právo teď nastupovat, když se vše vybojovalo bez něj?! Tohle mi neskutečně pije krev, je to k posrání.