Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Depay si hľadá dom" - Mundo Deportivo informuje, že Holanďan bol v stredu v Barcelone a obhliadal si domy v hornej časti mesta. Útočník chce obliekať dres Blaugranas aj napriek tomu, že ponuka klubu bola najnižšia. Denník informuje, že Messi zorganizoval spoločnú večeru pre celé mužstvo, aby oslávil zisk Copa del Rey a zjednotil sily v koncovke sezóny La Ligy. Ansu absolvuje ďalšiu operáciu. Na vrchu titulky: Barcelona a Real hrajú o miesto v semifinále Euroligy, mužstvo Sarasa doma a zverenci Lasa v Turecku. Na Etihad sa rozhodne, kto bude prvým semifinalistom Ligy Majstrov. Sevilla prehrala s Athletic a čelo tabuľky sa jej vzďaľuje. Futsalisti Barcelony nevyhrali Ligu Majstrov, hoci nad Sportingom viedli 2:0, ale nakoniec prehrali 3:4.

"Neymarov čas" - Sport píše, že Brazílčan hrá v Lige Majstrov o všetko a ak vypadne v semifinále v konfrontácii so City, bude sa môcť rozhodnúť o svojej ďalšej budúcnosti. Parížsky klub vytvára tlak na jeho okolie, aby predĺžil kontrakt už teraz, ale hráč by sa chcel vrátiť na Camp Nou. Denník informuje, že káder Barcelony bol pozvaný na večeru k Messimu domov, aby zo seba dal všetko v boji o titul. Futsalisti Barcelony nezískali štvrtú Ligu Majstrov. Sevilla sa lúči s titulom. Barcelona hrá o postup do Final Four Euroligy.

"Tvrdý úder" - L'Esportiu píše, že Barcelona, ktorá v prvom polčas dominovala a vyhrala ho 2:0, prehrala so Sportingom. Katalánci v zápase trafili až v 4. prípadoch konštrukciu bránky a horko za to zaplatili. Messi strelil 50. gól z priameho kopu za Barcelonu a včera sa spolu s celým kádrom stretol na večeri, aby sa tím zjednotil v boji o titul. Víťazstvo Barcelony nad Zenitom jej zabezpečí postup do Final Four. Sabadell vyhral nad Rayom a to naďalej zostáva v pásme zostupu. Guardiola zabojuje o finále Ligy Majstrov a jeho City privíta PSG po víťazstve 2:1 v Paríži. Futbalistky Barcelony odstavili Ligu Majstrov na vedľajšiu koľaj a zajtra zabojujú v pohári.

"Výber stopéra" - Marca informuje, že zranenie Varaneho je pre Zidana ďalším bolehlavom pred cestou do Londýna. Tréner nevylučuje zmenu rozostavenia a hru na troch obrancov s dvojicou krajných bekov. Militao má isté miesto. Hazard a Ramos cielia na návrat do základu. City zabojuje o svojej prvé finále pod vedením Pepa. Denník píše, že Messi zorganizoval grilovačku, aby zjednotil mužstvo. Na vrchu titulky: gól Iñakiho Williamsa v posledných minútach vzdialil Sevillu od majstrovského titulu, pretože na Atlético stráca už 6 bodov. Javi Garcia bol prepustený z Valencie. Španielske kluby hrajú o zotrvanie v Eurolige. "Transformácia pre rozvoj," reportáž Marca na tému Federácie ľahkej atletiky. Nadal a Alcaraz: prítomnosť a budúcnosť sa stretnú v Madride. Obrat Sportigu mu zabezpečil Ligu Majstrov v konfrontácii s Barcelonou.

"Nikto o to nechce prísť" - AS píše, že Ramos a Mendy sú pripravení na Londýn. Návrat Valverdeho závisí od výsledku PCR testu. Marcelo odletí s mužstvom alebo súkromným letom. Istá je absencia Varaneho. Lucas Vázquez odmietol ponuku Atlética a chce predĺžiť zmluvu s Realom a ak to nebude možné, odíde do Milána. Na vrchu titulky: veľká príležitosť City Pepa Guardiolu. Klub zabojuje o svoje prvé finále Ligy Majstrov v zápase s PSG, v ktorom visí otáznik nad účasťou Mbappého. Vážne zakopnutie Sevilly, ktorej Williams vzal sen o titule. Denník píše, že Ansu Fati absolvoval ešte v marci ďalšiu artroskopiu kolena a vylúčená nie je ani štvrtá operácia, ak sa jeho stav nezlepší. Všetko alebo nič pre Real a Barcelonu - kluby bojujú o postup do Final Four Euroligy.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
8JK8 Premium
2021-05-04 08:47:47
Na aj dlho bude mimo Varane?
2021-05-04 10:35:12
https://www.fichajes.net/... Barcelona, ​​close to closing the signing of Gerson