Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Revolúcia" - Barcelona plánuje veľkú prestavbu a odísť má až 14 hráčov. Hovorí sa o Coutinhovi, Umtitim, Pjanićovi, Braithwaitevi, Juniorovi, Netovi či Matheusovi. Odísť by mal aj jeden dôležitý hráč. Real bojuje o titul a vytvára tlak na Atlético po vysokej výhre v Granade. Zverenci Simeoneho môžu počas víkendu vyhrať titul len za predpokladu, že porazia Osasunu a Real zakopne v Athletic. Stretnutie Koemana, Laportu a Yusteho. Atmosféra bola dobrá a prezident žiada ofenzívnejšiu hru. Klub počíta s Puigom v nasledujúcej sezóne. Marta Torrejón. "Európa je mojej rodine dlžná pohár." Neuveriteľný obrat Nadala so Shapovalovom.

"Tvárou v tvár" - Laporta sa stretol s Koemanom, aby preanalyzoval sezónu a požiadal ho o úpadok formy v jej koncovke. Prezident doteraz nepodporil trénera verejne a neprijme žiadne rozhodnutie do konca sezóny. Barcelona dosiahla predbežnú dohodu s Agüerom. Argentínec podpíše zmluvu na 2 roky. Real sa nevzdáva v boji o titul. Los Blancos poľahky vyhrali a stále majú šancu, ak Atlético v zakopne v niektorom z dvoch posledných zápasoch.

"Stretnutie na vysvetlenie," Laporta sa Koemana pýtal, čo sa stalo na konci sezóny a teraz má viac informácií, aby mohol rozhodnúť o budúcnosti trénera. Zdá sa, že Holanďan zostane a Barcelona odviedla množstvo práce v súvislosti s príchodom Agüera a Depaya. Xavi Llorens, tréner Barcelony Femení 2016/2017: "Na začiatku sme nemysleli o postupe do finále Ligy Majstrov." L'Esportiu predstavuje kroniku perfektnej sezóny Espanyolu, ktorý sa vrátil do Primera. Silvia Dominguez: "Laia Palau je výnimočná, nemalo by zmysel, ak by odišla." Real porazil Granadu a naďalej ašpiruje na zisk titulu.

"Chalani chcú La Ligu" - Real nezakopol a zostáva v boji s Atléticom. Zidane poslal do hry Miguela, Marvina a Rodryga, ktorí zahrali výborne. Lekcia profesora Modrića. Valladolid a Eibar v priepasti. Úplný odpor voči uzatvorenej Eurolige. Dohoda s Depayom... ak Koeman zostane. Útočník je jasným prestupovým želaním trénera.

"Real sa nevzdáva," mužstvo Zidana porazilo Granadu a vytvorilo tlak na Atlético. Skvelý zápas a gól Modrića. Odchovanci Marvin a Miguel zažiarili. Agüero je krok od Barcelony. Laporta žiadal Koemana o vysvetlenie prepadu formy. Nadal prežil v Ríme. Vyhral nad Shapovalovom po odvrátení dvoch matchballov. Kluby žiadajú vládu, aby uvoľnila obmedzenia. La Liga kritizuje plán návratu fanúšikov na štadióny.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-05-14 11:21:19
Dufam, ze k tej revolucii konecne pride a odidu vsetci nepotrebni hraci. Uspech bude ak odide aspon polovica. Prestavba zacala, ale zatial iba v zalohe a z casti v obrane. Este je stale kus prace pre obmenu kadra, aby do buducna dokazali superit s top timami.