Vo víkendovom zápase 7. kola Primera Division medzi Barcelonou a Sportingom Gijón strelil Adriano Correia svoj prvý ligový gól v drese Blaugrana. Pripomeňme, že Adriano prišiel do FC Barcelona v lete minulého roku z FC Sevilla za 9,5 milióna eur.

V uplynulej sezóne sa do čierneho trafili všetci hráči Katalánskeho veľkoklubu okrem Javiera Mascherana a brankárov Víctora Valdésa a José Manuela Pinta. Do tejto štatistiky prispel aj Adriano svojim gólom v Copa del Rey do siete Almeríe. Cez víkend však Brazílčan zaznamenal svoj prvý ligový gól, ktorý bol jeho druhým celkovo. Zároveň to bol jeho prvý ligový gól od sezóny 2008/2009, kedy sa do čierneho trafil dokonca na San Bernabeu proti Realu Madrid a jeho Sevilla vtedy zvíťazila 3-4.

Adriano sa do streleckej listiny zapísal v 12. minúte, keď sa k nemu dostala odrazená lopta od ľavej žrde, ktorú nastrelil Xavi svojim pokusom spoza pokutového územia. Tento gól bol však veľmi cenný, pretože znamenal zisk troch cenných bodov pre Kataláncov a poslal ich na čelo priebežného hodnotenia Primera Division.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.