Médiá nezaháľajú ani dnes - v tomto článku si môžete prečítať zhrnutie prestupových špekulácií týkajúcich sa Barcelony pre dnešok.

Memphis Depay

Marca: Barcelona chcela oznámiť transfer útočníka ešte pred začiatkom EURO, ale to sa jej už nepodarí. Klub v každom prípade verí v úspech tejto operácie aj napriek tomu, že sa všetko naťahuje. Barcelona chcela oznámiť transfer v piatok, ale nestihla dotiahnuť niekoľko posledných detailov. Jasné je však to, že Barcelona svoju ponuku už nevylepší.

Sport: Depay súhlasil s prestupom. Operácia bude oficiálne oznámená počas budúceho týždňa po tom, ako to schváli holandská federácia. Obe strany sú spokojné, pretože hráč akceptoval druhú ponuku Barcelony. Klub vylepšil finančnú stránku ponuky, ale stiahol rok platnosti zo zmluvy - vymenil ho za možnosť predĺženia o rok v závislosti od niekoľkých podmienok. Memphis chcel od začiatku prestúpiť na Camp Nou, oveľa viac ako Wijnaldum a chcel, aby trénerom zostal Koeman. Prezentácia hráča sa uskutoční až po Majstrovstvách Európy.

Ousmane Dembélé

Sport: Barcelona bude pozorne sledovať účinkovanie Dembélého na európskom šampionáte. Klub s ním chce predĺžiť zmluvu, ale s trpezlivosťou je na konci. Katalánci dúfajú, že krídelník sa na EURE predstaví v dobrej forme, aby ho počas leta mohla prípadne dobre predať.

Junior Firpo

La Gazzetta dello Sport: Miláno má záujem o obrancu a chcelo by ho získať na hosťovanie do konca sezóny s možnosťou kúpy. Barcelona chce, aby Taliani museli hráča po sezóne kúpiť, resp. aby mali takúto povinnosť za predpokladu, že obranca odohrá stanovený počet zápasov. Miláno tieto podmienky odmieta prijať a je zrejmé, že niektorá zo strán musí ustúpiť.

Ilaix Moriba

Mundo Deportivo: V utorok prebehne stretnutie klubu s agentmi mladíka. Barcelona mu ponúka predĺženie zmluvy o 4 sezóny s platom na úrovni prvého tímu, ktorý porastie v závislosti od dosiahnutých cieľov a odohraného počtu zápasov. Ilaix chce zostať a v súčasnosti nevenuje pozornosť záujmu zo strany iných klubov.

Výmena s Manchestrom City

Sunday Times: Môže dôjsť k výmene Bernarda Silvu a Cancela za Sergiho Roberto a Dembélého. Silva nechce zostať na Etihad a záujem o neho majú Barcelona a Atlético. Agentom oboch hráčov je Jorge Mendes. Opačným smerom by z Barcelony putovali Roberto a Dembélé. Francúz stále odmieta s Barcelonou predĺžiť zmluvu, ktorá je platná už len rok.

zdroj: Sport, MD, La Gazzetta, Marca, Sunday Times
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2021-06-13 14:00:49
nevdačný dembelé ,musí si uvedomiť ako ho Barca ťahala koľko zaňho dalo a hovno ukazal ,mal by sa uvedomiť a stať sa mužom nie nezodpovedny frackom ! nech za pekne peniaze táhne ak si to neuvedomi za aký klub hra , škoda ma obrovský talent ale ked to nema upratané v hlavičke bude z neho polovičny hrác oproti tomu co by pri messim mohol byť ! aspon to tak vypada možno sa už poučil a v hlave to ma ok ,uvidime
2021-06-13 14:29:28
Pre Dembeleho by nebolo dobré, keby prestúpil do City. On je brejkový hráč a ideálne by bolo, keby hral v klube, ktorý hrá na rýchle protiútoky ako Dortmund alebo Liverpool.