Útočník FC Barcelona poskytol rozhovor pred dnešným El Clásicom, ktoré pre neho môže byť prvé v kariére.

Prvé El Clásico v kariére

"Teraz, keď som prestúpil do Barcelony, Clásico pre mňa nadobudlo nový význam, takže to budem veľmi prežívať a užívať si to. Tieto zápasy sa sledujú inak, keď ste hráčom iného tímu, ale vždy som fandil Barcelone kvôli Messimu. Možnosť hrať v tomto zápase je pre mňa výnimočná, pretože víťazstvo zanechá veľa spomienok."

Spomienky z detstva

"Clásica som v zápase sledoval už ako junior. Vedel som, že víťazstvá v týchto zápasoch sú veľmi dôležité a bral som to vážne. Myslel som aj na fanúšikov víťazného tímu, ktorí si po zápase obliekli dresy a vyšli do ulíc, zatiaľ čo fanúšikovia porazeného tímu nevychádzali von nejaký ten čas. Práve tomu som ako malý chlapec venoval pozornosť, v Argentíne to tak vyzeralo."

Úroveň zápasu

"V Barcelone je vidieť, ako je El Clásico dôležité. Okrem troch bodov môžeme dať radosť našim fanúšikom. Je jasné, že potom je potrebné vyhrať ďalšie zápasy, ale tento zápas je výnimočný."

Kľúč k víťazstvu

"Nerád sa hrám na trénera, pretože na to je tu náš tréner, ale myslím si, že kľúčové k výhre v Clásicu je využitie našich šancí. To je najdôležitejšie. "

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.