Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-03 10:13:29
Za mňa dobrý tímový výkon a zaslúžené víťazstvo. Výborne zahrala ľavá strana, Alba s Dembelém si skvelo rozumeli (im by som dal najvyššie známky). Veľmi dobre zahrala aj celá obrana, domácich sme takmer do ničoho nepustili a určite aj Grizzy s Braithwaitom.
Pjanič priemerný výkon, ale mne prišiel zo stredovej dvojice práve on ten lepší, takže som celkom prekvapený z jeho známky.
Slabé výkony Sergio a Trincao. Budem sa opakovať, ale Sergio sa do nového systému nehodí, keďže to nikdy nebol tvorivý hráč. To jeho posúvanie lopty na najbližšieho hráča nestačí a podľa mňa už ani smerom dozadu nie je taký dobrý, ako bol niekedy. Trincao je z našich mladíkov asi najslabší a je otázne, či má kvalitu, aby mohol byť súčasťou takého veľkého klubu (určite má aj dobré veci, ale zatiaľ má o tom nepresvedčil - ak nerátam zápas s Osasunou, tam zahral dobre).
Čo sa týka náhradníkov, tak Aleňa s Puigom naskočili slušne, ale myslím si, že na základ ešte nemajú. Každopádne by si však zaslúžili hrávať viac minút, to určite.
2020-12-03 11:15:11
Trincao veľa kazil, ale aspon sa dostával do nejakých situácii, ktoré by pri väčšej presnosti k niečomu viedli. Uňho sa dá vidieť aspoň potenciál, Busquets bol iba spomalený.
Rád som za Braithwaita, konečne sa rozbehol, ja som mu veril od začiatku.
Priznám sa, že som už vôbec neveril Dembelemu, ale je skvelé, že sa chytil.
2020-12-03 11:28:00
Včera bol podľa mňa po Trincaovi najhorší Mingueza. Robí chyby a je tam viditeľný rozdiel medzi ním a Piquem. Aj v minulom zápase urobil dve chyby a boli z toho jediné šance čo mali. Hrá dobre na lopte ale každý zápas je to také na hrane a pri lepších súperoch z toho budú góly. Ale každým zápasom sa lepší aj on aj Trincao.