Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-03-11 00:12:19
Najlepšie bolo zároveň to najhoršie nejak takto ?
2021-03-11 00:20:36
Najlepsie: moj tip bol uplne mimo, PSG jedno velke sklamanie, prvy polcas bol ako z rise snov. Skoda sanci, ale hra bola skvela, drzali sme PSG totalne mimo hry. Na tomto sa da staviat do buducna. Tento tym ma neskutocnu buducnost. Klobuk dole za famozny prvy polcas (sance mrzia, ale hra to vynahradila). Paradoxne aj Busquets dnes zahral dobre, takze sa mu tymto ospravedlnujem. Plus skvely rozhodca, ktory to podla mna zvladol fantasticky!
Najhorsie: Lenglet, ktory nema ani na to, aby hral za Pohronie a dve miestne celebrity Hans a Pader.
Sumar: hra skvela, tento tym, ak sa vhodne doplni a zbavime sa nepotrebnych hracov, tak bude o dva roky (mozno o rok) tazky kandidat na vitaztvo v LM!
Po dnesku velka spokojnost a do buducna, uz netipujem!
2021-03-11 00:29:09
Ruku na ❤️. Takúto geniálnu Barcu som dlho nevidel a aj keď sa nepostúpilo s takým mužstvom ako PSG ?‍♂️, vypadnutie mrzí, ale po dnešnom zápase som hrdý na to, že som fanúšik Barcy.
Aj napriek veľmi nepriaznivému výsledku po prvom zápase 90% ľudí Barcu odpisovalo a neverilo v obrat, ale zápas bol famózny, hlavne 1.polčas... pri troche šťastia sme do polčasu mohli stiahnuť manko z 1.zápasu a bolo by peklo do konca zápasu, ale za ten prístup veľká pochvala! ... a aj keď samotní hráči vedeli, aké to bude ťažké postúpiť, tak dali do toho srdce a bojovali a nakoniec neodchádzajú s hanbou, ale so cťou a klobúčikom dole. Jednoducho som tam videl všetko, čo sa herných činnosti až na tú smolnú efektivitu :( Som si istý, že sa vrátime silnejší, pretože Barca ukázala, že je veľmi silná a potenciál má obrovský! V hre je double, tak poďme bojovať! ?
2021-03-11 05:52:21
Musím říct, že se mě včerejší výkon líbil. Škoda ty hloupý penalty. Mohli jsme dohrát zápas s nimi bez obdrženého gólu. Taky ty neproměněné šance boleli, ale kombinace byla skvělá. Pokud se Griezmann pohybuje středem hřiště, tak umí být i platným hráčem. Naopak na LW je to pan neviditelný. Dokonce se mi včera líbil i Firpo. Hrál přes nohu, ale i tak podal dobrý výkon. Byl to hezký pohled, jak tam Barca mačká a drtí obranu PSG. Hráčům i přes to vypadnutí by to mělo zvednout sebevědomí.
2021-03-11 06:08:02
Každý ticho veril a počas prvého polčasu som si hovoril,že ak im dneska nedáme 5 gólov tak jedine tak,že nebudeme efektívny a to sa aj stalo.V lete predať fakt nepotrebných hráčov však mi už vieme akých?Potom doniesť kvalitu teda zvučné mená,ktoré môžu prísť zadarmo a dufat,že Leo ostane.Budúci rok je náš??Visça❤️?
2021-03-11 06:19:47
Po včerajšom zápase môžem povedať, že PSG bol v tejto fáze asi najschodnejšie mužstvo z hľadiska postupu. Včera si okrem vymyslenej penalty a možno jednej šance absolútne nič nevypracoval. Obrovská škoda prvého zápasu. Mohli sme s prehľadom postúpiť. Aj včera sme mali šancu na postup ale....tá naša efektivita v premieňaní stopercentných šancí, to nám spôsobuje problémy. Napriek tomu si myslím, že za včerajší výkon si zaslúžime pochvalu. Trend je správny, len vydržať a povyhrávať ostatné zápasy LaLigy a titul ešte nie je stratený. Musím sa však vyjadriť k striedaniu Komena, konkrétne Pjaniča za Pedriho. Toho Pjaniča by som kľudne preradil do B-éčka alebo už nikdy ho ani len nenominoval na zápas. Je to niečo katastrofálne. Keď bol v Barci Goméz tak sme mysleli, že horší hráč už v Barci hrať asi nemôže a...mýlili sme sa. To čo predvádza Pjanič nemá s futbalom na takej úrovni ako sa hrá vo svete nič spoločné. Doteraz som nepochopil (okrem finančnej stránky) načo bol v Juventuse a načo je teraz v Barci. To je niečo otrasné pozerať na jeho hru. Keď som ho včera sledoval, tak sa mi doslova otváral nožík vo vrecku. Je to ešte horšie ako apokalypsa. Je treba ho okamžite v najbližšom prestupovom období predať a hoci len za 1 milión. Len sa ho treba zbaviť.
tunno Premium
2021-03-11 06:20:17
Dobry vykon ku ktoremu dopomohol v prvy polcas mizerny Pariz. Penalta sa mala opakovat cim by druhy polcas ziskal naboj. Leo bol lidrom len prvy polcas, ten druhy som od neho ocakaval viac.
2021-03-11 06:36:18
Dominantný výkon, ktorý však nebol korunovaný ďalšími gólmi. Brvno Desta, Messiho penalta a ďalšia veľká šanca, Dembelého slabučké zakončenia, tie nevyužité pološance. Veľká škoda, každopádne sa však s takýmito výkonmi môžu pred nami súperi opäť triasť. Čaká nás liga a CdR, poďme urvať dva tituly tam.

PS: má niekto prehľad, penaltu s akým poradovým číslom spískal v tejto sezóne Lenglet?
PS 2: Pjanić by mal byť do konca sezóny poslaný na tribúnu. Mal by sa vzdať platu a byť rád, že môže trénovať s prvým tímom.
2021-03-11 07:12:11
Ohľadom včerajšej hry PSG a našej dominancie. Mám pocit, že nikto si tu neuvedomuje, že PSG hralo to čo mu stačilo. Oni nemuseli vyhrať zápas. Im stačilo neprehrať ho o viac ako o 3 góly. A tak sa nastavili. Nechali nás hrať a nijako sa nepretrhli.
2021-03-11 07:12:18
Pokiaľ sa nemýlim, tak Lenglet zavinil už 4 penalty. Tie svoje ruky a nohy nemá pod kontrolou, je ako slepý. Nehrozí nebezpečie a on stúpne na nohu, je pre nás nebezpečný. Nie je to už náhoda, či smola, opakuje sa to.