Popoludnie s tlačovými konferenciami včera uzavrel Javier Mascherano. Aj v jeho prípade sa celá tlačovka točila predovšetkým okolo finále Ligy Majstrov. Tu sú najlepšie výroky od El Jefecita.

"V mnohých situáciách, keď má Messi loptu, závisí len od seba."

"Pred nami máme mužstvo s rovnakými podmienkami. Takisto môže vyhrať treble."

"Došli sme sem, pretože sme veci robili tou správnou cestou."

"Kontrolovať môžeme len naše pocity a tie sú iné od fanúšikov. Označiť nás za favoritov je jednoduché. Keď sa už zápas hrá, favorit viac neexistuje."

"Na finále 2011 máme veľmi dobré spomienky."

"V kádri máme rôzne typy vodcov. Odkedy som sem prišiel, cítil som sa dôležitý."

"Tévez má neuveriteľne víťaznú povahu. Musíme si dávať pozor, pretože takýto typ zápasov zbožňuje hrávať. Je to jeden z najnebezpečnejších hráčov Juventusu."

"Najhoršou vecou je prehrať finále MS, nie Ligy Majstrov. No vyhrať akýkoľvek titul je fantastické, pretože je to odmena za všetku ťažkú prácu počas sezóny."

zdroj: weloba.com
foto: facebook

Barcelonista

32
2015-06-03 11:32:18

Naozaj pekna tlacovka :) PREHRA NA MS vo finale je daleko viac ako LM

gulio

21
2015-06-03 11:35:29

Samozrejme,všetky tituly pre klub a hráčov sú dôležité aj keď prehra na MS vo finále je asi veľké sklamanie pre každého hráča,ale na druhej strane keď opadnú emócie z prehraného finále, tak až potom si uvedomia kam sa vlastne až dostali a môžu byť na seba patrične hrdý,nakoľko iný to finále nezažijú,a v tom je krása futbalu.Visca El Barca!!!

pepo46

19
2015-06-03 12:01:44

Finále LM je jeden zápas a opravdu se může stát cokoliv. Já jsem klidnej. I kdyby to nevyšlo, se sezonou jsem spokojenej. Vyhrál FOTBAL.

saamci

0
2015-06-04 08:24:57

čo to znamená El Jefecita?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.