Sergi Roberto po zápase s Villarrealom neskrýval svoju spokojnosť s tým, že mohol nastúpiť v zálohe a taktiež pochválil postoj mužstva počas celého stretnutia.

28-ročný odchovanec už veľmi dlho nevybehol na trávnik v základnej zostave ako záložník: "Uplynul už nejaký čas, odkedy som naposledy hral v strede poľa, ale cítil som sa výborne, kontroloval som loptu a začínal akcie. Na tejto pozícii som hrával v Barcelone B. V zálohe som si to dobre užíval. Škoda, že som sa neskôr musel vrátiť do obrany, ale vždy chcem byť na trávniku a som spokojný, že môžem pomôcť mužstvu na akejkoľvek pozícii," uviedol univerzál Blaugranas, čím dal Setiénovi jasne na vedomie svoje preferencie týkajúce sa postu na trávniku.

Sergi Roberto bol zároveň veľmi spokojný s postojom mužstva: "Začali sme veľmi dobre, rýchlo sme strelili gól, ale súper neskôr vyrovnal. Aj napriek tomu sme dokázali zareagovať. Cítili sme sa veľmi pohodlne v zápase s jedným z mužstiev, ktoré sa po prestávke vrátili do hry v najlepšej forme. Od začiatku do konca sme odohrali dobrý zápas a to je cesta, ktorou je potrebné ísť," povedal.

Odchovanec Barcelony uviedol, že gól Griezmanna bol podobný slávnemu gólu z Messiho kopačky do siete Betisu: "Presne mi pripomenul ten gól. Griezmann bol postavený trochu centrálnejšie, ale bol to gól na úrovni mála hráčov, ktorí sú schopní streliť taký gól - vlastne gól ako od Lea a Antoineho," dodal.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2020-07-06 09:52:50
Predať!
2020-07-06 10:07:26
Po vyrovnani som sa obaval, ze zasa upadnu do letargie ale som nadseny, ze udrzali vysoku uroven cely zapas