Zmluva Lea Messiho s Barcelonou je platná už len niekoľko mesiacov a Paris Saint-Germain je rozhodnutý získať najlepšieho hráča sveta do svojich radov. Teraz urobil ďalší krok k tomu, aby Argentínčana zlákal do Parku Princov.

Médiá informujú o tom, že PSG dosiahol dohodu o predĺžení zmluvy s Neymarom o ďalšie 4 roky. To, že Brazílčan zostane v metropole Francúzska aj v nasledujúcom období, môže mať významný vplyv na Messiho rozhodnutie prestúpiť do PSG. Je totiž známe, že obaja hráči medzi sebou udržiavajú veľmi priateľský vzťah a médiá informujú, že nie je vôbec vylúčené, že sa naplnia slová Neymara spred pár týždňov a od budúcej sezóny si opäť zahrá s Messim v jednom tíme. No nie v Barcelone, ale v PSG.

Marcelo Bechler totiž informoval, že Neymar súhlasil s ponukou PSG na predĺženie zmluvy až do roku 2026 a oficiálne by to mal klub aj hráč potvrdiť v najbližších dňoch. Neymar sa následne môže pokúsiť zlákať Messiho k sebe do Parku Princov, kde je v súčasnosti šťastný: "Som tu veľmi šťastný a chcem zostať v PSG. Dúfam, že Mbappe chce zostať tiež. Samozrejme, že je to želanie všetkých fanúšikov, chceme, aby sa z PSG stal špičkový tím a chcem pokračovať v tom, čo tu robím, hrávať futbal a byť šťastný."

"V súčasnosti som veľmi šťastný, cítim sa šťastný, veľa sa toho zmenilo, neviem presne povedať prečo, či je to mnou alebo niečím iným," dodal.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

6 komentáre
2021-02-03 17:22:58
V PSG by Leo ziskal trofeje a ponahanal goly ktore mu teraz chybaju a ukoncil by karieru so ctou
2021-02-03 17:31:08
Nemyslím si, že on přestoupí do PSG kvůli Neymarovi. Nejlepší hráč světa do nudný Francouzský ligy? Měl by tam motivaci hrát na 100%? Nevěřím tomu.