Gerard Piqué si prebral cenu pre najlepšieho katalánskeho futbalistu uplynulej sezóny počas gala, ktorú zorganizovala Katalánska futbalová federácia (FCF).

Stopér FC Barcelona o túto cenu bojoval s Aleixom Vidalom, ktorý v uplynulom ročníku hral ešte za FC Sevilla a Kikom Casillom z Espanyolu. Nakoniec Piquébauer získal až 73% hlasov od poroty, ktorú zostavila FCF a nenechal tým na pochybách nikoho, kto je za uplynulú sezónu najlepší.

Piqué po prevzatí ocenenia povedal: "Myslím, že som sa dostal na úroveň, na akú som na začiatku sezóny chcel. Dávam si za cieľ, aby som sa vrátil medzi najlepších stopérov na svete. Bolo by to dobré. Rád dosahujem ciele a ak by sme získali treble, bol by som veľmi hrdý."

Počas ceremoniálu prišlo aj na zábavný moment, pretože Piquému niekoľko slov venoval aj Xavi. Ten z Kataru poslal video: "Vidíš, som v Katare a nemohol som prísť, aby som túto cenu prevzal, preto pripadla tebe. Samozrejme žartujem, silno objímam," žartoval bývalý kapitán blaugranas.

Ceremoniál sa konal v starej fabrike Estrella Damm v Barcelone, kde sa objavil aj prezident FC Barcelona či Espanyolu. Prítomná bola aj Shakira so synom Milanom.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

harry525

29
2015-11-10 10:21:39

Ocakam nejake sankcie a minimalne "ciernu" kartu pre Gerarda :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.