Maxime López, 20-ročný futbalista Olympique Marseille, v rozhovore pre magazín Onze Mondial priznal, že jeho snom je jedného dňa hrávať za katalánsku Barcelonu.

"Snívam o tom, že jedného dňa budem hrávať za Barcelonu," uviedol mladý francúzsky hráč, o ktorého sa Barcelona skutočne zaujímala. Mladík sa v Ligue 1 začal ukazovať už v sezóne 2016/2017.

López prezradil, že pre neho nebolo jednoduché stáť nohami pevne na zemi po tom, čo sa dozvedel o záujme katalánskeho klubu. "Keď som mal 19 rokov, tak mi povedali: 'Sleduje ťa Barcelona, jej vedenie má záujem', vzbudilo to vo mne nadšenie, pretože som fanúšikom tohto klubu. Musím povedať pravdu, pretože je to normálne, že ste z takejto správy nadšený."

20-ročný hráč ďalej uviedol, že táto situácia má svoje dobré, ale aj zlé stránky: "Môžete byť nadšený, ale stále aj veľmi dobrý na trávniku. A ja som nebol (smiech)." V uplynulej sezóne López odohral 45 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a na 6 prihral. V súčasnej sezóne však nastúpil len v dvoch zo štyroch zápasov.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: bleacherreport.net

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.