V poslednom období sa meno trénera Ajaxu Amsterdam spomína v súvislosti s tým, že by na Camp Nou mohol nahradiť Ernesta Valverdeho. To sa v každom prípade nestane, pretože Erik ten Hag o odchode z Eredivisie neuvažuje.

Tréner Ajaxu Amsterdam dostal priamu otázku na možnosť trénovania Barcelony, no uviedol, že o odchode z Ajaxu Amsterdam neuvažuje. 49-ročný ten Hag si v tejto sezóne vďaka výkonom Ajaxu Amsterdam predovšetkým v Lige Majstrov získal množstvo priaznivcov. Mladíci z Amsterdamu na svojej ceste do semifinále turnaja vyradili ako Real Madrid, tak aj Juventus Turín, no potom nešťastne prehrali a vypadli s Tottenhamom.

Erik ten Hag má so svojimi zverencami blízko k zisku domáceho titulu v holandskej lige a už stihli vyhrať holandský pohár. Tréner by preto chcel pokračovať vo svojej kariére práce za kormidlom Ajaxu a iné kluby ho nezaujímajú: "Byť v spájaný s klubmi ako Chelsea, Barcelona a Bayern Mníchov je pekné, ale v platnosti mám zmluvu s Ajaxom, kde sa cítim dobre, pracujeme na budúcnosti a v súčasnosti nad odchodom nepremýšľam," uviedol.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: twitter

Fishinko

14
2019-05-15 07:42:29

len by som opravil, že ajax už titul získal a nie že má len šancu :)

PETERKRIZAN

2
2019-05-15 07:51:21

teoreticky neziskal,ma o 14 golov lepsie skore,takze prakticky ziskal

emiliano

12
2019-05-15 09:19:16

Ano, niečo také potrebujeme, ako je on. Trénera, ktorý presadzuje celoplošný futbal, presing, útočenie. Ale na to treba behavých hráčov, nie klusákov typu Raki, Busi. V liverp. nastúpilo 7 hráčov po 30-ke, to je veľa z 10 hráčov a aj Roberto je pomalý. Leo a Vidal sú v poriadku, i Pique a Alba si svoje odohrajú, ale zvyšok 30-níkov je nie ok. Položili Valverdeému otázku, čo bude, keď kostra Pique, Busi a Leo (mali spomenúť aj Suaréza a Rakiho) je nad 30 r. a on povedal, že nevie. To je tréner? Ale priznal, že vie podľa seba, že po 30-ke začína odpočet. Takže naše perspektívy sú také, že on to chce ťahať ďalej s tým svojím obľúbeným zložením a po jeho odchode bude tu káder veteránov. Lebo on vôbec nehľadá problém v pohybe, on je presedčený, že to bola len nešťastná náhoda. V Ríme to bolo pre únavu a teraz smola pri našom zakončení. Že tím hral zle už doma proti Liverp., to nerieši, veď sme vyhrali. A keby Leo premenil nejakú šancu, zasa by sme postúpili. Je to človek, ktorý je otrokom svojich návykov a svojho kádru, nič iné si nevie predstaviť.

2sjr

3
2019-05-15 10:36:22

Keďže mu z mužstva poodchádzajú opory bude mať o výzvu postarané. A ak sa mu podobný husársky kúsok podaril aj budúcu sezónu bude patriť medzi trénerských velikánou navždy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.