Bývalý brankár FC Barcelona a v súčasnosti Ajaxu Amsterdam André Onana v nedávnom rozhovore uviedol, že Matthijsovi de Ligtovi poradil prestup do metropoly Katalánska. Holanďan sa nakoniec rozhodol inak.

Leo Messi

"Sledovať Messiho v akcii je niečo neuveriteľné. Dúfajme, že sa z neho budeme tešiť ešte po veľmi dlhý čas. Dokedy? To nevie nikto, ale určite sa nás to dotkne. No určite nie brankárov! Poznám hneď niekoľkých, ktorí sa potešia, keď Messi ukončí kariéru. Pre mňa je to dôvod byť hrdým, pretože som s ním trénoval, keď som ešte bol v La Masii."

Návrat do Barcelony

"Teraz som spokojný s pobytom v Barcelone. Som hrdý na to, že sme dosiahli tak veľa. Byť medzi desiatimi najlepšími brankármi na svete je pre mňa veľká udalosť a niečo pozitívne. Uvidíme, či sa jedného dňa budem môcť vrátiť do Barcelony."

Frenkie de Jong

"V každom zápase ukazuje svoju hodnotu. Je to veľký hráč. Barcelona vždy kupuje tých najšpičkovejších hráčov na svete a potvrdila to aj podpisom de Jonga. Snáď sa fanúšikovia Barcelony z neho budú tešiť po mnoho rokov."

De Ligt

"Poradil som mu, aby podpísal kontrakt s Barcelonou, ale nikto nemôže prijímať rozhodnutia za neho. Každý rozhoduje sám za seba. Matthijs je spokojný. Najlepším rozhodnutím bolo pre neho odísť do Juventusu."

zdroj: as.com
foto: facebook

tunno

17
2019-12-05 20:16:24

Dobre ze neprisiel, v lige majstrov bolo vidiet ze nedorastol ani na ajax, nie to Barcu

Zorrrro

1
2019-12-05 23:40:59

Len nech pekne dozrie v Juve, k nam ako hotova nahrada za Piqueho, stejne by si teraz nezahral a s Juve skusenosti naberie az az :D win win

tunno

4
2019-12-06 08:02:01

Nikdy nebude stiper prvej kategorie. Stoper ktory je pozicne mizerny mizernym aj ostane, to su veci co sa nedaju naucit. Nepametam ziadneho hraca ktory by sa vedel v tonto smere zlepsit, bud to hrac citi alebo nie. Takt Varane bol v jeho veku uz tak dobry ako je i teraz.

Hviezda

2
2019-12-06 06:55:01

Ak chceme top obrancu, ktory dostane top lekcie ako apravne branit tak v podstate kombinacia Ajax=technika a Juve=takticka vyspelost plis skusenosti od spoluhracov, tak z beho moze byt super stoper pre hocikoho, otazka je vsak cena a ci ma to najdolezitejsie a to hlavu, tonsa este len ukaze;)

tunno

4
2019-12-06 08:03:22

Nebude z neho nic pamataj moje slova. Nieco ako Thiago Silva, stoper co ma problemy s citanim hry / pozicnostou proti najlepsim vzdy zhori jak fakla.

Hviezda

4
2019-12-06 12:39:27

Jj je to mozne a vobec to nevylucujem, preto pisem ze hlava urobi vela, on je vo veku ked tu takticku vyspelost moze vyrazne este zlepsit, citanie hry to je samozrejme vo velkej miere dane zhora ale to aj hlava. V podstate uvidime, drzim mu palce, aj ked nebude v Barcelone, lebo to co spravili v Ajaxe minuly rok ze LM bola lahodka d9 poslednych merani sil je nieco uzasne, proti napr poslednemu Euru alebo zaverecnej faze kde je vsetko pretaktizovane, tak tym chlapcom prajem;)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.