Včera sa španielskymi médiami prehnala správa o tom, že štyria hráči FC Sevilla hrubo porušili nariadenia vlády počas núdzového stavu. Fotografie z posedenia síce hráči rýchlo stiahli zo sociálnych sietí, ale La Liga je touto situáciou veľmi znepokojená a klubom zaslala špeciálny list. Hráči sa neskôr zo svoje pochybenie verejne ospravedlnili.

V liste od La Ligy sa dočítame: "V posledných hodinách sme zistili, že niektorí hráči nedodržiavajú hygienické pokyny a ukazujú to na sociálnych sieťach a na konci tejto poslednej fázy sa nesústredia na nariadenia. Toto správanie je nepochopiteľné a neprijateľné a vystavuje nás tomu, že súťaž sa nedohrá. Akákoľvek takáto činnosť predstavuje nedostatok rešpektu voči La Lige, klubom, hráčov a trénerom."

La Liga zdôraznila aj predchádzajúce zistenia: "Na mnohých stretnutiach sa pri určovaní súčasného protokolu zdôrazňovala dôležitosť udržania si koncentrácie až do posledného hvizdu rozhodcu v poslednom zápase. Niektoré správanie, ako napríklad správanie uvedených hráčov, pokiaľ zostane bez dôsledkov zo strany klubu a La Ligy, sa javí ako nedostatok zodpovednosti vo vzťahu k dôležitej úlohe, ktorú vykonávame."

zdroj: as.com
foto: instagram

Diskusia

2 komentáre
2020-05-25 12:01:36
Ti chlapci zrejme moc inteligencie nepobrali, este sa sami bonznu :DDD
2020-05-25 17:51:17
Dementné správanie je, že sa zgrupujú a vystavujú sa riziku nákazy seba aj ostatných. Aj keby sa hneď vôbec neodfotili. Tak by sa to nikto nedozvedel a zrazu by sa nákaza začala šíriť medzi hráčmi. Presne, je to nedostatok rešpektu k hráčom, trénerom a k celej lige. Tvrdý trest...