Kia Joorabchian, Agent Philippeho Coutinha, poskytol rozhovor pre talkSPORT, v ktorom porozprával o budúcnosti svojho klienta.

Stále nie je jasné, kde bude Brazílčan pôsobiť v nasledujúcej sezóne. Barcelona by Coutinha chcela predať, ale nájsť kupca bude nesmierne náročné, pretože pôjde o nákladnú operáciu. Predstaviteľ záložníka v každom prípade nevylučuje, že nakoniec zostane na Camp Nou: "Coutinho nie je proti tomu, aby zostal v Barcelone, v tejto téme je stále veľmi otvorený," priznal agent.

Joorabchian v každom prípade uviedol, že cieľom Coutinha je návrat do Anglicka: "Nie je žiadnym tajomstvom, že Coutinho sa chce vrátiť do Premier League, pokiaľ sa objaví taká možnosť. V tej lige hrá veľmi rád a myslím si, že ho tam majú veľmi radi. Je to jedna z jeho priorít," pokračoval.

Španielske médiá informujú, že najväčšie šance získať Coutinha do svojich radov má Arsenal. Podľa agenta je však nepravdepodobné, aby v najbližších týždňoch došlo k uzatvoreniu akejkoľvek operácie: "Myslím si, že pre takých hráčov ako Coutinho bude veľmi ťažké urobiť akýkoľvek krok pred 23. augustom. Samozrejme, Coutinho teraz myslí len na Ligu Majstrov, musí vyradiť Chelsea, aby postúpil do ďalšieho kola a potom možno zahrať dokonca aj proti Barcelone," uviedol.

Joorabchian na záver potvrdil, že záujem o jeho klienta je obrovský: "Záujem o Coutinha je veľmi veľký, pretože stále je skvelým hráčom a dosiahol veľký úspech. V Premier League bol veľkým hráčom, v Barcelone vo svojej prvej sezóne odviedol dobrú prácu. V posledných troch rokoch získal množstvo medailí. Takže vždy existuje záujem," dodal.

zdroj: as.com sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2020-07-28 20:41:37
Ja by som si ho do zálohy, možno aj nechal. Pokiaľ ho máme predať nejak pod cenu tak radšej mu dajme ešte šance.
2020-07-28 21:17:56
Nepredával by som ho vôbec! pokiaľ dostane miesto v zálohe zavre huby všetkým! To je môj názor. Pretože hrať s De Jongom,Puigom a Coutinhom je luxus. Ku ním ešte Vidal možno, busi a Aleňa. Potom sa môžeme zameriavať na hrot, a ľavú obranu pretože stredných obrancov máme. Tak nech kurva nevymýšlajú v tom vedení s predajom Todiba.