Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Vidím sa ako zdvíham Ligu Majstrov" - Arturo Vidal verí vo víťazstvo Barcelony v tejto súťaží. Éric García oznámil Manchestru City, že nepredĺži zmluvu. Angličania chcú na Španielovi zarobiť 23 miliónov eur + 12 miliónov eur na bonusoch. Sevilla vyhrala nad AS Rím 2:0 a ide do štvrťfinále. Los Blancos sa dnes pokúsia o zázrak. Deportivo a Fuenlabraga zahrajú v kontroverznom zápase.

"Éric García je veľmi blízko!" - Pep Guardiola potvrdil, že stopér nepredĺži zmluvu, ktorá mu končí na budúci rok. Manchester si cení Španiela na 23 miliónov eur a ak ho Barcelona chce kúpiť tento rok, musí zaplatiť túto sumu. Rozhovor s Frenkiem de Jongom: "Môžeme vyhrať túto Ligu Majstrov". "Prosím fanúšikov, aby verili v tento tím". Guardiola chce potopiť Real Madrid. Víťazstvo Seville v zápase s AS Rím.

"Cieľom je Lisabon" - Liga Majstrov sa vracia do hry po piatich mesiacoch. Dnes sa začnú hrať zvyšné osemfinálové zápasy. Na začiatok si zmerajú sily Real Madrid a Manchester City. Éric García je čoraz bližšie k Barcelone - 19-ročný stopér nepredĺži zmluvu s Manchestrom City. Katalánska federácia predstavila dizajn prilby na hokej na tráve. Espanyol chce ponechať vstupenky svojim fanúšikom. Štyri nové tváre hádzanárskeho tímu Barcelony. Cyklista Groenewegen dostal pokutu zo spôsobenie nehody počas Tour de Pologne. Quartaro a Vinayls sú vzhľadom na absenciu Marc Márqueza najväčšími favoritmi na víťazstvo v tejto sezóne MotoGP. Sevilla vyhrala nad Rímom 2:0 a postúpila do štvrťfinále Európskej ligy.

"Výzva šampiónov" - Real Madrid chce strhnúť víťazstvo na svoju stranu v zápase s Manchestrom City, v ktorom nezahrá Ramos. "Bale ma požiadal, aby som ho nepovolal". "Benzema je úžasný, ale je za Messim". Veľký tlak na Militaa. Cristiano Ronaldo chce vyradiť Lyon aj napriek prehre v prvom zápase. V Európskej lige úraduje Sevilla - Reguilon a En-Nesyri skórovali a mužstvo postúpilo do ďalšej fázy súťaže. Fuenlabrada bude bojovať na trávniku aj na súde. Pep Guardiola prilial olej do ohňa vo veci Garcíu - obranca nechce podpísať novú zmluvu. Pád, ktorý môže zmeniť všetko - cyklisti sa dožadujú zmeny pravidiel.

"Na palubu!" - Real Madrid zahrá v Manchestri so City a pokúsi sa zvrátiť nepriaznivý stav dvojzápasu. Súboj trénerov na lavičkách - Zidane vyhral Ligu Majstrov trikrát a Pep Guardiola dvakrát. Reguilon a En-Nesyri pomohli postúpiť Sevilli na úkor Ríma. Juventus musí taktiež zvrátiť nepriaznivý stav dvojzápasu. Puig: "Márquez si zlomil kosť v ramene, keď otváral okno". Zápas Deportiva s Fuenlabradou sa odohrá o 18 dní neskôr.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.