Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Depay favoritom" - Holanďan je prvou možnosťou na posilnenie útoku Barcelony: zodpovedá očakávanému profilu aj platovému stropu. Ďalšou možnosťou je Isak, ale jeho odstupná klauzula má hodnotu až 70 miliónov eur a jeho príchod je takmer nemožný. Suarez dostal v Atléticu číslo 9. Klub prezentoval hráča, ktorý bude zarábať takmer 7,5 milióna eur netto ročne. Messi opätovne vybuchol. Obvinil vedenie a Neymar ho podporil. Real zahrá bez Hazarda a Asensia na výjazde proti lídrovi, neporazenému Betisu. Mirotić predĺžil zmluvu s Barcelonou do roku 2025.

"Nezastavujú" - rozlúčka Suareza vyvolala veľkú kritiku voči Bartomeuovi. Eto'o: "Synak, elegancia sa nedá kúpiť. Dbaj o seba a mysli na seba." Messi: "Nezaslúžil si si, aby ťa vyhodili tak ako to urobili, ale mňa už neprekvapí nič." Cesc "Som smutný z toho, ako klub zaobchádza s hráčmi. Dali Barcelone všetko." Alves: "Je to len rešpekt a oni o tom vedia. Takáto je realita už nejaký čas." Luis Suarez je v Atléticu. Koeman si zamiloval Pedriho. Zidane sa pokúsi streliť góly na Villamarín. Mirotić predĺžil zmluvu s Barcelonou do roku 2025.

"Neskrýva sa" - Messi pri rozlúčke s priateľom Suarezom kritizoval Bartomeua. Tvrdí, že Luis si nezaslúžil, aby ho vyhodili takýmto spôsobom, ale "úprimne, teraz ma už nič neprekvapí." Pedri dostal číslo v prvom tíme (16) a Riqui Puig v rezerve (28). Mirotić 2025 - basketbalista podpísal zmluvu na 3 roky s možnosťou predĺženia o ďalšie 2. Je veľmi spokojný: "Som tu rok a zdá sa mi to dlhšie. Chcem vyhrávať trofeje pre Palau." Rekord Esther Guerrero - ako prvý Katalánčanka zabehla 800 metrov pod 2 minúty. Maverick Vinales najrýchlejší na tréningoch pred GP Katalánska. Joventut s ľahkosťou porazil Betis a zaznamenal druhú výhru v rade.

"Messi je stále ubolený" - Leo sa rozlúčil so Suarezom a kritizoval Bartomeua. Jeho správa uverejnená na titulke si získala veľkú podporu, dokonca od bývalých spoluhráčov. Nová epizóda zlej situácie v klube. Suarez, prezentovaný už ako hráč Atlética, dodal: "Ani 2, 3 či 4 nezakryjú to, ako veľa pre tento klub znamenáš." Real hľadá spoluhráčov pre Benzemu v Seville. Movistar Inter je pripravený na štart sezóny.

"Pomaly s Hazardom" - Zidane opäť nepovolal Belgičana, tentokrát na zápas s Betisom. "Chceme, aby sa vrátil, keď bude pripravený na 100%." Suarez je pripravený na debut. Trénoval po absolvovaní lekárskej prehliadky. Messi opäť kritizoval Bartomeua: "Nezaslúžil si si, aby ťa vyhodili takýmto spôsobom," napísal, keď sa lúčil so Suarezom. "Vedel som, že to nebude jednoduché," Alex Márquez pred GP Katalánska. Sainz tvrdo bojuje počas ruskej GP, na tréningu obsadil štvrté miesto.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
Marian Premium
2020-09-26 10:01:09
Pedri v áčku, Puig v béčku... La Masia - niekto si z nej robí prdel.