Médiá informujú o tom, že Neymar sa rozhodol pozastaviť rokovania vo veci predĺženia zmluvy s Paris Saint-Germain. Gerard Romero či denník Ara uvádzajú, že Neymar si myslí, že Lionel Messi nakoniec zostane v Barcelone.

Brazílsky futbalista pred časom otvorene priznal, že si chce zahrať s Leom Messim v jednom klube a zdalo sa, že Messi počas leta môže prestúpiť do Parku Princov. Katalánsky denníka Ara v každom prípade informuje, že Neymar nielen že verí, že Argentínec podpíše novú zmluvu na Camp Nou, ale dokonca informoval nové vedenie katalánskeho klubu o tom, že sa chce do metropoly Katalánska vrátiť.

Tieto informácie dávajú za pravdu výrokom Andreho Curyho, bývalého skauta Barcelony v Južnej Amerike: "Laporta je jediný, ktorý ich dokáže opäť spojiť. Messi neopustí Barcelonu, rozhodol sa, že jeho história je v Barcelone a mám v tom úplne jasno. Neymar bude opäť hrať s Messim, ale v Barcelone," vyhlásil Cury v rozhovore pre El Litoral.

Informácie ďalej hovoria o tom, že Neymar pozastavil rokovania s PSG vo veci predĺženia zmluvy. Podľa všetkého tak čaká na to, ako sa vyvinie situácia s Messim na Camp Nou. Jeho návrat do Barcelony v každom prípade nebude jednoduchý vzhľadom na finančnú situáciu v klube. Brazílčan sa na druhej strane chce prispôsobiť aj v otázke výšky platu.

Riaditelia Barcelony medzičasom návrat Brazílčana nevylučujú, ale zároveň sledujú aj situáciu Erlinga Hålanda či Lautara Martíneza. Ako však Barcelona chce tieto prestupy financovať, je vo hviezdach.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

22 komentáre
8JK8 Premium
2021-04-04 12:28:19
Ach takže zas a znova sa môžu špekulácie okolo návratu Neymara rozbehnúť na plno
2021-04-04 12:31:13
Priorita: Haaland
Ale spojenie messi neymar no nemozem si pomoct chcel by som ich vidiet opät spolu ale v barcelone. ?