Rokovania Barcelony s Ilaixom Moribom vo veci predĺženia vzájomnej spolupráce sotva začali, no v klube od počiatku panuje veľká neistota. Obidve strany majú totiž veľmi odlišný pohľad na podmienky spolupráce a Moriba nakoniec nemusí pokračovať v kariére na Camp Nou.

Mladý záložník má v súčasnosti platnú zmluvu len do júna 2022. Barcelona si ho chce udržať v kádri a mladík vyjadril svoju túžbu obliekať dres Blaugranas, ale nároky jeho agentov sú jednoducho prehnané. Vzhľadom na zlú finančnú situáciu v klube je ťažké požiadavky zástupcov Moribu splniť.

Predstavitelia Barcelony v každom prípade vedia, že rokovania sa teraz len začali a v ich priebehu bude Barcelona dúfať, že Ilaix pochopí zložitú situáciu klubu a skutočnosť, že sa len rozvíja, keď len v januári debutoval v prvom tíme Blaugranas. Klub hráčovi ponúka predĺženie zmluvy na 4 roky a s tým mladík bez problémov súhlasí. Problémom je plat.

Barcelona je názoru, že mladík požaduje priveľa, zatiaľ čo jeho agenti si myslia, že majú v rokovaniach výhodu z dôvodu záujmu zo strany iných klubov. Niektorí záujemcovia o služby Ilaixa Moribu pochádzajú z Anglicka a majú väčšiu finančnú silu ako Katalánci.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

14 komentáre
2021-06-18 07:34:33
Odohral pár dobrých zápasov a potom už len randomne pobiehal po ihrisku jak splašený.. Navyše debutoval v januári, čo je polroka dozadu a on si už ide pýtať plat...
2021-06-18 07:43:30
Koeman ho tam furt pchal a chlapcovi trosku narastlo sebavedomie…a plus k tomu agentikovia si chcu prilepsit, co mu asi tiez nedopaluje mladencovi