Médiá pred pár týždňami informovali o tom, že Angel Di Maria ponúkol svoje služby Barcelone. Argentínec trvá na tom, že by chcel hrať v metropole Katalánska a ako informuje katalánsky denník Sport, v súčasnosti veľmi riskuje, keď čakajúc na Barcelonu odmieta veľa iných dobrých ponúk.

Krídelník PSG bude už o niekoľko dní voľným hráčom a on sám je rád, že zmení klubové farby. Doteraz sa zdalo, že prestúpi do Juventusu, ktorý mu ponúkol zmluvu na dva roky, ale Di Maria ju odmietol, pretože mu záležalo len na ročnom kontrakte. Taliani mu pritom ponúkali to, čo chcel - plat 4,5 milióna eur na sezónu. Netto. Argentíncovi v každom prípade dali ultimátum a očakávali od neho čo najskoršiu odpoveď. Stalo sa tak už pred viac ako týždňom. Hráč neodpovedal a Juventus ho vyškrtol zo svojich plánov.

34-ročný hráč zariskoval, keď stavil na Barcelonu, ktorá si však nie je istá, či na Camp Nou vôbec prestúpi. Vie, že ide o reálnu možnosť, pretože klubu podľa všetkého opustí Dembélé a bude potrebné ho nahradiť. K tomu sa končí hosťovanie Adamu Traorého. Médiá v každom prípade tvrdia, že pre Barcelonu je prioritou príchod Raphinhu. Cena Brazílčana je v každom prípade vysoká, čo komplikuje rokovania. V súčasnosti je transfer Di Mariu plánom B. Či sa Di Maria rozhodol dobre, to budeme vedieť až o pár týždňov. V súčasnosti platí, že riskuje veľmi, len aby mohol prestúpiť na Camp Nou.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
tunno Premium
2022-06-24 18:12:02
To mal byt prvy podpisany hrac.
2022-06-24 18:42:59
Mozno uz s Laportom podpisal zmluvu o buducej zmluve.