Realizačný tím je názoru, že úspech v prebiehajúcej sezóne závisí od príchodu ofenzívneho hráča do tímu už v januári. Vyhradený rozpočet na tento účel však nie je veľký.

Technické oddelenie napriek tomu pokračuje v hľadaní adekvátnych kandidátov, ktorí by zapadli a tímu pomohli. Cieľom je nájsť takého hráča, ktorý by bol dobrý a zároveň by nestál veľa. Robert Fernandez a jeho asistent Urbano Ortega sa v posledných dňoch stretli so zástupcami niekoľkých hráčov.

V prípade niektorých klub vypýtal dodatočné informácie a zopár hráčov Barca pre túto chvíľu nechala tak. Vo všetkých prípadoch však klub upozornil na to, že s rozpočtom je to na zimu veľmi na tesno. Veľká suma na hráča počas januára nepôjde.

Cieľom je presvedčiť novú posilu na to, aby prišla v januári, ale klub za neho zaplatí až po sezóne. Za takýchto podmienok je však ťažké nájsť klub, ktorý by súhlasil. Fernandez sa s Luisom Enriquem stretol už niekoľko krát, ale podrobnosti neboli dohodnuté.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

tomasis

14
2015-11-16 14:58:32

Kedže sa nikde nepíše o žiadnych číslach, tak som zistil, že klub môže v januári minúť na prestup a plat hráča 5,079 m€. Možnosť, ako navýšiť túto sumu je daľšia/lepšia zmluva so sponzorom

gaucho

1
2015-11-16 18:24:56

predpokladám že nová zmluva je až od novej sezóny, čiže nám nevylepší momentálnu situáciu v januári :/

Barca333

13
2015-11-16 15:51:52

Ja by som bol rad keby sa vydaril prestup s Lavezzim

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.