Johan Cruyff dnes informoval, že rezignuje z funkcie tréningového poradcu v Ajaxe, ktorú zastával od februára 2011.

Bývalý legendárny hráč aj tréner FC Barcelona svoje rozhodnutie odôvodnil faktom, že jeho postrehy týkajúce sa vylepšenia klubových štruktúr s cieľom maximalizácie vplyvu škôlky nie sú vypočuté a rešpektované.

Jedným z činiteľov, ktoré Cruyffa v jeho rozhodovaní ovplyvnili, bolo tiež odvolanie bývalého hráča Wima Jonka z funkcie riaditeľ pre rozvoj škôlky Ajaxu. Jonka Ajax prepustil len minulý týždeň, pritom jedným z cieľov práce Cruyffa v Ajaxe bolo práve postaviť škôlku v klube na nohy.

Pripomenieme, že pred pár týždňami Cruyffovi diagnostikovali rakovinu pľúc.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Messi_19

3
2015-11-16 20:19:05

Zase to začina:Daily star a Mirror informujú o možnom príchode Lionela Messiho o ktorého sa zaujíma takiež Man city Man utd a Chelsea. 4 násobný držiteľ zlatej lopty dostal povolenie od prezidenta Barcelony opustiť La Ligu ak bude chcieť....

cruyff

5
2015-11-16 22:18:48

Johan už dlhšie kritizoval vedenie Ajaxu o chybných krokoch, či v nákupoch, alebo výberu hráčov a to že nepracujú na výchove mládeže tak, ako by sa na Ajax patrilo. To hrozí každému klubu, ked neinvestuje do mládeže, bude to len stále biznis-hybrid, ktorý bude závislí na dlhodobom nakupovaní a predávaní legionárov...visca ..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.