Cristian Tello bol vo štvrtok prezentovaný ako nový hráč Fiorentiny, kam z Barcelony odišiel na hosťovanie. Krídelník komentoval aj situáciu Marca Bartru, ktorý takmer vôbec nehráva.

Bartra

"Počul som o tom, že o neho má záujem aj Fiorentina. Marc mi zablahoželal, že som tu. Pre hráča je veľmi dôležité, aby hral pravidelne a v tíme sa cítil ako dôležitý hráč. Barcelonu je ťažké opustiť, ale aby mohol viac hrávať, niekedy iné východisko, než Barcu opustiť, nie je."

Situácia Tella

"Už v prvom momente som Fiorentine prikývol. V Portugalsku som v poslednom čase nehral často a taliansky klub mi na to dáva šancu. Teším sa, že som sa takto rozhodol. Som v tíme s majstrovskými ašpiráciami a prestížou. Môžeme dosiahnuť skvelé výsledky. Dúfam, že budem hrať čo najlepšie a zostanem tu dlhšie."

Čo Tello dokáže?

"Som veľmi rýchlym hráčom, súperovi dokážem utiecť vďaka driblingu a svojim prednostiam. Myslím, že to môžem dobre robiť aj vo Fiorentine."

Barcelona

"Učili ma futbal odkedy som bol malý, ale dôležitý bol aj ich vplyv na môj charakter, keď som dospieval. Chcem byť šťastný, hrať futbal a hrávať čo najčastejšie. Pre hráča je podstatné, aby cítil v klube dôveru. Teraz musím presvedčiť trénera Fiorentiny."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

martin123

28
2016-01-31 17:41:54

Nech sa ti darí!!

Mates19

-24
2016-01-31 17:42:31

ani ty nehrávaš a je jedno či si v Barcelone alebo teraz vo Fiorentine...

Mates19

11
2016-01-31 17:42:44

V porte eštee

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.