Guardiola dnes na tréningu FC Barcelona v Ciutat Esportiva Joan Gamper oznámi hráčom svoje definitívne rozhodnutie ohľadom budúcnosti v klube. Neskôr sa na tlačovej konferencii objaví spolu s prezidentom klubu, Sandrom Rosellom, kde oznámi aj verejnosti svoje ďalšie pôsobenie v kariére.

Všetky informácie však ukazujú len jedným smerom - Pep Guardiola po tejto sezóne na lavičke FC Barcelona končí. Tréning mužstva je dnes naplánovaný na 11. hodinu dopoludnia. Po ňom bude na tlačovej konferencii zrejmé, ako dopadli niekoľko hodinové rokovania medzi Guardiolom, ktorý chce skončiť a klubom, ktorý chce, aby zostal.

Podľa informácií ONA FM, najvyššie postavení predstavitelia klubu rokovali spolu s Guardiolom v jeho dome niekoľko hodín. Vysvitlo, že Guardiola chcel po sezóne odísť, na nebolo to jeho konečné a nezvratné rozhodnutie. Klub je totiž presvedčený, že Guardiola môže bez problémom tím viesť ešte jednu sezónu. Minimálne jednu sezónu.

Predchádzajúce hodiny boli plné strachu a neistoty. Nebolo by prehnané povedať, že barcelonismo s veľkým napätím očakáva konečné rozhodnutie rodáka zo Santpedor. Vzhľadom na jeho posledné úspechy si drvivá väčšina culés praje, aby zotrval.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.