Javier Tebas komentoval spor, do ktorého sa v posledných dňoch dostali Gerard Piqué a prezident Getafe Ángel Torres. Prezident LFP povedal, že neverí, že Piqué na adresu Ángela Torresa povedal slová, ktoré prezentovali médiá a úmyselne by tak škodil katalánskemu klubu.

Piqué totiž poukázal na to, že šatňu v Getafe prv niekto zašpinil a až potom klub nechal médiá priestor vyfotografovať a zverejniť: "Šatňu sme nezanechali v takom stave, v akom ju neskôr ukázali médiá. V šatni urobili zmeny a médiám ju ukázali až potom. Ángel Torres je veľkým fanúšikom Realu a jedného dňa sa chce stať prezidentom tohto klubu. V nasledujúcom roku sa takisto zamaskujeme."

Celá vec sa tiahne už niekoľko dní a do debaty vstúpil aj Javier Tebas: "Neviem, či to povedal. Prekvapuje ma, že by to Piqué mohol povedať. Prekvapilo by ma, keby to vlastne naozaj povedal, pretože neverím, že to Piqué povedal," komentoval prezident ligy, ktorý si nemyslí, že Piqué prezidenta Getafe obvinil za úmyselné pošpinenie šatne a následné zvalenie viny na Barcelonu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Aministrator

16
2015-11-10 12:57:33

aj keby tak čo tak ako môžu obviňovať barcu/hráčov z nezmyslov môžu im to vracať aj oni

PadyFCB

33
2015-11-10 13:37:13

No citali ste uz zamotanejsiu vetu??? :-) povedal nepovedal mohol povedat a keby ze povedal tak ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.