Posledné zápasy Španielska a Argentíny trochu vystrašili fanúšikov FC Barcelona, pretože drobné zranenia si z nich odniesli Sergio Busquets a Javier Mascherano.

Busquets z trávnika v zápase proti Anglicku zišiel v 78. minúte kvôli preťaženému svalu. Počas lekárskej prehliadke sa ukázalo, že v jeho prípade nemôžeme hovoriť o vážnom zranení.

Záložník Blaugrana však napriek tomu zostáva s reprezentáciou a poletí na utorkový zápas proti Belgicku. Ako hráč, tak aj klub sú každopádne presvedčení, že Vicente del Bosque hráča na trávnik nenasadí. Pokiaľ sa nestane nič nepredpokladané, Sergio by mal byť na Clásico Luisovi Enriquemu k dispozícii.

Javier Mascherano odohral na druhej strane proti Brazílii celý zápas, no na jeho konci pocítil bolesť v svale. Ďalšie informácie však v tomto smere nie sú k dispozícii. Všetci v Barcelone očakávajú, či Gerardo Martino Javiera vynechá z nesmierne dôležitého stretnutia proti Kolumbii.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

tominno9

12
2015-11-15 13:06:05

Ak del Bosque nasadí Busketca čo i len ako striedajúceho hráča do druhého polčasu a nedopraje mu čas na zotavenie, tak to môže brať Barcelona ako sabotáž na nadáchdazjúce elklasiko!

Marian

-13
2015-11-15 13:11:44

Argentíne horí pod riťou, má málo bodov, takže sa obávam, že Javier bude nasadený aj proti Kolumbii. Kiežby Martino mal rozum a nestaval ho.

SWEEPER

16
2015-11-15 13:27:05

Jasne, hori im pod ritou, hraju so silnou Kolumbiou a on necha svojho kapitana sedet na tribune aby nebol podla teba debil. Fuck logic.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.