Lionel Messi a Neymar sú talizmanmi svojich reprezentácií a svoje schopnosti majú možnosť predviesť už na najbližšom svetovom šampionáte, ktorý štartuje o 14 dni v Rusku. Obaja pritom vedia strieľať aj góly a spoločnosť Mastercard sa postaralo o to, že Messi s Neymarom budú mať o motiváciu skórovať postarané.

Mastercard sa totiž zaviazala, že za každý gól, ktorý Messi alebo Neymar zaznamená, deťom v Latinskej Amerike a Karibiku bude darovaných až 10 000 porcií jedla. Majstrovstvami sveta v Rusku to však nekončí. Celá výzva spoločnosti Mastercard potrvá až do marca 2020! Cieľom je bojovať proti hladu a podvýžive medzi deťmi.

"Som hrdý na to, že som súčasťou tejto kampane, ktorá pomôže zmeniť životy tisícom detí v mojej krajine a ďalších regiónoch sveta. Dúfam, že táto iniciatíva vyčarí úsmevy na tvárach čím viac deťom," uviedol Leo Messi na margo iniciatívy.

Neymar bol z tejto myšlienky takisto nadšený:

"Som šťastný, že sa môžem postarať o to, že deti v regióne môžu dostať tanier jedla a viac viery. Obyvatelia Latinskej Ameriky vedia, že ak sa spojíme, dokážeme urobiť veľké veci a to je príklad. Spoločne dokážeme bojovať proti hladu."

zdroj: sportbible.com
foto: sportbible.com

Zmazaný užívateľ

13
2018-06-01 16:29:20

Nastastie to neslubili za goly Penalda, inak by tie peniaze na jedlo pre deti museli najprv dat rozhodcom

Pisterko26

12
2018-06-01 17:33:29

Nie on by si nechal za to ešte zaplatiť. Dúfam, že Messi dá aspoň 15 gólov.

Ilminna

-5
2018-06-01 21:33:47

Vitajte na najlepší sex Zoznamka http://Hot24.to

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.